Tryghed og frihed til succes

Daniel Sejrskild
Partner og ejendomsmægler , Frederiksberg

Daniel Sejrskild Nielsen er født og opvokset i Hirtshals, men tog sin gymnasieuddannelse på det lokale handelsgymnasie i Silkeborg, hvor han også gik på fodboldcollege. For den fodboldglade nordjyde var en tilværelse som ejendomsmægler ikke en karrierevej, der lå lige til højrebenet, men da Daniel tog til København for at tage finansøkonomuddannelsen, skulle det dog hurtigt ændre sig:

”Jeg har altid været et socialt væsen, og det tiltalte mig at tale med mennesker, så da vi skulle vælge vores praktiksted på uddannelsen, faldt mit valg hurtigt på ejendomsmægler. Praktikken gav mig et kick og en masse blod på tanden, og jeg blev hurtigt betaget af salgs- og forhandlingsprocesserne, der blev katalysator for, at jeg valgte at gå ejendomsmæglervejen.”

Blev hurtigt partner
Daniel kan nu se tilbage på mange år i branchen, hvor han begyndte som ejendomsmægler hos en anden mæglervirksomhed og hastigt gjorde kometkarriere. Daniels gode arbejde og store potentiale gjorde indtryk, og han blev derfor tilbudt en partnerstilling i EDC Poul Erik Bech på Frederiksberg. Det vakte interesse hos Daniel, der i dag drives af at se sine medarbejdere udvikle sig og trives.

”Da jeg begyndte i EDC Poul Erik Bech, kendte jeg ikke så meget til virksomheden, men jeg kunne godt lide den høje grad af professionalisme og de værdier, som virksomheden står for. Det var en unik oplevelse at komme ombord i en så stor koncern, og jeg fandt hurtigt ud af, at her er et stort bagland og en enorm knowhow, som mæglerne kan drage fordel af. Kombineret med en fordelagtig lønningsmodel, der tilgodeser medarbejderne, har vi som mæglere og partnere enormt gode forudsætninger, tryghed og frihed til at gøre, det vi er gode til.”

Passion for salg
Som partner på Frederiksberg, har Daniel primært til opgave at få sit team til at fungere så godt som muligt. Selvom fokus i højere grad er på den daglige drift og kollegaernes succes, har han fortsat en urokkelig passion for at sælge. Det er der heldigvis grobund for på Frederiksberg, hvor markedet byder på lidt af hvert.

”Jeg har haft en fantastisk tid i EDC Poul Erik Bech. Det har været et godt match lige fra begyndelsen, hvor jeg især har sat pris på de mange udviklings- og vækstmuligheder, som vi tilbydes. Videndeling er en stor ting butikkerne imellem, og vi mødes jævnligt med de andre partnere og sparrer og deler interessant viden med hinanden. Det giver god indsigt i andres markedssituationer, og vi kan lære meget af hinanden. Samtidigt er der hele tiden mulighed for videreudvikling med diverse kurser, seminarer og uddannelser, som vi tilbydes løbende,” fortæller Daniel Sejrskild Nielsen, som ser yderst positivt tilbage på beslutningen om at skifte til EDC Poul Erik Bech.