”Det er gået over al forventning, og vi har bevist, at der er plads til os i markedet”

EDC Landbrug Poul Erik Bech blev oprettet som dedikeret landbrugsafdeling i Danmarks største mæglervirksomhed i midten af 2019, så 2020 er det første hele år på markedet. Med mere end 20 salg og knap 30 vurderingssager har det været et glimrende år og bedre end forventet. Det går så godt, at endnu en medarbejder starter i februar 2021.

EDC Landbrug Poul Erik Bech havde en idé om, at der ville være plads til dem som erhvervsmæglere på landbrugsmarkedet, og den forventning er i høj grad blevet indfriet. Partner og landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll, siger:

”Vores landbrugsafdeling har haft et rigtig godt år i 2020. Vi er ikke længere den nye i klassen, men har bevist, at der er en plads til os. Vi følger en nøje planlagt vækststrategi, og det er gået endnu bedre end vores ambitiøse budget for året. Vi ansatte vores anden medarbejder i midten af 2020 og har gennemført mere end 20 salg og knap 30 vurderingssager, hvilket vi klart er tilfredse med. Det har været en vild rejse fra midten af 2019 med en helt blank tavle med ingen kunder og ingen varer på hylderne til der, hvor vi er nået i dag med masser af varer og en god omsætning. Det er næsten for godt til at være sandt. Vi nået langt på kort tid og forventer, at 2021 bliver et endnu bedre år, da vi oplever, at der er stor interesse i markedet og en fin interesse for landbrugsejendomme.”

”Der er ingen tvivl om, at vi drager stor nytte af at være en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed EDC Poul Erik Bech med 18 erhvervscentre, 62 boligbutikker og mere end 600 medarbejdere, hvor vi har en stærk organisation og et tæt samarbejde med både erhvervscentre og boligbutikker. Vi har et stærkt brand og en stor organisation i ryggen, og det er en vigtig del af forklaringen. Landbrug er et specialiseret marked, hvor man skal have en specialiseret landbrugsviden, et indgående kendskab til reglerne, tale sproget og forstå problematikkerne,” siger Frank Poll.

Specialiseret landbrugsviden

Frank Poll er forstkandidat fra Landbohøjskolen, har en HD i finansiering og ved at tage supplerende fag for at kunne kalde mig ejendomsmægler. Inden han blev landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, var han 15 år i Nykredit som landbrugsrådgiver og senere chef for landbrugsafdelingen i Næstved. Han siger:

”Jeg har altid været optaget af landbrug og driver også selv et fritidslandbrug og sidder i tre gårdbestyrelser. Gennem tiden har jeg opbygget et bredt netværk og en specialiseret viden inden for landbrug og den finansielle sektor, hvor jeg har gode relationer i bankernes landbrugsafdelinger, hvilket i høj grad hjælper mig i mit arbejde. Min baggrund har givet mig mulighed for at bringe min indsigt og et stort netværk til bordet, og det er selvfølgelig også en del af forklaringen på den medvind, vi har haft.”

”Vi følger den ambitiøse vækstplan, vi har lagt. Vi ansatte Sara Notkin den anden medarbejder i afdelingen i maj 2020 og den tredje medarbejder Jonas Bertel Nielsen, som primært skal arbejde med fritidslandbrug, starter 1. februar 2021. Vi er meget tilfredse med året og det aftryk, vi allerede har sat på markedet, og vi fastholder vores ambitioner om at blive Danmarks største landbrugsmæglere. Vi arbejder på hele Sjælland, øerne og Bornholm, men ambitionen er at blive landsdækkende i de kommende år.”

For yderligere information:

Frank Poll

Landbrugschef, forstkandidat, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587709
Mobil: 22146528
E-mail: fpo@edc.dk

Sara Maria Hovesen Notkin

Salgskoordinator, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587928
Mobil: 50746685
E-mail: shn@edc.dk