129 ha planteavlsejendom med prima landbrugsjord til salg for 45 mio. kr. i Nakskov

’Holmegaard’ er er beliggende i Branderslev kun 4 km fra Nakskov og er netop kommet til salg gennem EDC Landbrug Poul Erik Bech, der har netop fået til opgave at sælge planteavlsgården. Det er en stor planteavlsejendom på 129,6 ha. beliggende på noget af Danmarks bedste landbrugsjord.

’Holmegaard’ på Gustav Wiedsvej 20 i Branderslev ved Nakskov er netop kommet til salg til 45 mio. kr. Landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll, siger:

”Vi er glade for, at vi har fået denne spændende planteavlsejendom til salg. Det er en stor, god planteavlsgård med store herlighedsværdier med noget af Danmarks bedste landbrugsjord (JB 6-7) på 129,6 ha. Selve ejendommen har et boligareal på 152 m2 som er et nyere og godt indrettet stuehus med integreret garage, og der er adgang til ejendommen via en flot lang allé. Der er samtidigt gode jagtmuligheder og vildtbiotoper i skov, remiser og levende hegn for råvildt. Der er en stor maskinhal på 2.200 m2 opført i 2002 med værksted støbt gulv, brede porte og planlager til korntørring.”

”Ejendommen er godt arronderet med markerne beliggende rundt om bygningerne – dog er markerne adskilt af offentlig vej, vandløb og fredet roebane. Ejendommen drives landbrugsmæssigt i et maskinfællesskab med tre andre naboer. En mindre mark og ca. 190 m2 værksted er forpagtet ud til vinmark og vineri. Der medfølger også en byggegrund på Branderslevvej 27, 4900 Nakskov på 745 m2. Sælger er evt. interesseret i at leje stuehus, jagt og en del af maskinhallen efter nærmere aftale,” slutter Frank Poll, EDC Landbrug Poul Erik Bech.

Det dyrkbare areal er ca. 112 ha og består primært af store reelle marker med god erodering. Ca. 12 ha er skov, remiser, hegn og markveje. Ca. 2 ha anvendes som vinmark og er udlejet på en langvarig lejekontrakt. Ejendommen er beliggende i den lille landsby Branderslev, som ligger nord for Nakskov. Området er traditionelt kendetegnet som landbrugsland, da jorden er noget af Danmarks bedste. Branderslev er en hyggelig lille landsby med ca. 200 indbyggere og en god busforbindelse til Nakskov.

Læs mere om Holmegaard: 19900431

Frank Poll

Landbrugschef, forstkandidat, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587709
Mobil: 22146528
E-mail: fpo@edc.dk