Nyt samarbejde med fokus på landbrugsejendomme i Maribo

EDC Møller Jensen i Maribo og EDC Landbrug Poul Erik Bech har indgået samarbejde om salg af landbrugsejendomme på egnen og samler derfor lokalt kendskab, kompetencer og information på tværs af specialer.

EDC Møller Jensen i Maribo og EDC Landbrug Poul Erik Bech har indgået et samarbejde om salg af landbrugsejendomme. På billedet ses Mogens Worre-Jensen, Frank Poll, Klaus Andersen og Jonas Bertel Nielsen.

Klaus Andersen, indehaver af EDC Møller Jensen Maribo, der netop har fejret 20-års jubilæum 1. oktober 2021, er meget optimistisk om samarbejdet. Han siger: ”Det er gået rigtig godt med salget i Maribo. Da corona lukkede det hele ned, skulle vi lige træde vande et par uger, men så tog det ellers fart. 2020 var et fantastisk godt år, hvor vi vækstede 30-40% for året. Det samme gør sig gældende for det første halvår af 2021, hvor oplevede næsten 100% vækst. Derfor ser vi også samarbejdet med EDC Landbrug Poul Erik Bech som en styrkelse af det samlede EDC-net, og som en styrkelse af vores egen forretning.”

”Helt grundlæggende har vi landbrug på egnen, som er ekstremt sunde og veldrevne, og der er en klar tendens til, at landbrug på Lolland sammenlægges og gøres større på færre enheder. Vi behøver dygtige folk til at bistå denne tendens, så kunderne får en specialist ud hver gang, om det er på bolig, erhverv eller landbrug. Vi ser frem til, at vi ved dette samarbejde med EDC Landbrug Poul Erik Bech får styrket vores samlede position i området som Danmarks foretrukne ejendomsmægler, også ved at vi nu på landbrugsdelen har en superprofessionel indgangsvinkel til tingene,” siger han.

Landbrugsspecialister godt fra start
EDC Landbrug Poul Erik Bech blev oprettet som dedikeret landbrugsafdeling i Danmarks største mæglervirksomhed i midten af 2019, så 2021 er det andet hele år på markedet. Afdelingen har mere end indfriet forventningen om, at der ville være plads til dem som erhvervsmæglere på landbrugsmarkedet. Partner og landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll, der er født og opvokset på en gård i Sakskøbing, siger:

”Vores landbrugsafdeling har haft en rigtig god start. Det er gået endnu bedre end planlagt, og vi har i den grad bevist, at der er en plads til os. Vi er nu 4 dedikerede og dygtige medarbejdere i afdelingen og har gennemført en række store handler, der stadfæster vores eksistens. Det har været en vild rejse fra midten af 2019 med en helt blank tavle, hvor vi ingen kunder havde og ikke havde varer på hylderne til der, hvor vi er i dag med masser af varer og en god omsætning. Vi er nået meget langt på kort tid og forventer, at 2021 bliver lige så godt som hidtil, da vi oplever, at der fortsat er stor interesse i markedet og en stor interesse for landbrugsejendomme.”

Frank Poll er uddannet forstkandidat fra Landbohøjskolen og har en HD i finansiering. Før EDC Landbrug Poul Erik Bech var han 15 år hos Nykredit, hvor han var landbrugsrådgiver og senere blev chef for landbrugsafdelingen i Næstved.

Frank Poll

Landbrugschef, forstkandidat, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587709
Mobil: 22146528
E-mail: fpo@edc.dk