Nyt samarbejde med fokus på landbrugsejendomme på Møn

EDC Møn ApS og EDC Landbrug Poul Erik Bech har indgået samarbejde om salg af landbrugsejendomme og samler hermed erfaringer, viden og lokalt kendskab.

Lena Praem Hansen og Simone Junggaard, indehavere af EDC Møn ApS, er optimistiske og med god grund. Lena Praem Hansen fortæller: ”Der har været rigtig godt gang i salget på Møn i 2020, hvor vi som butik har slået alle rekorder. Det har været et super fint år, hvor vi for første gang nogensinde har solgt mere end 100 ejendomme. Helt nøjagtigt solgte vi 105 ejendomme i 2020, hvor vi solgte 82 i 2019, så det er en stigning på over 20%. Det flotte salg er fortsat i 2021, så vi håber selvfølgelig, at vi kan runde 100 salg igen i år.”

Simone Junggaard siger: ”Vi har solgt 10 landejendomme i 2020 og har rigtig gode relationer til landmændene på Møn. Ved de store landbrugshandler ser vi ofte, at landmanden køber ejendommen på grund af jorden og efterfølgende sælger bygninger med et par hektarer videre. For at kunne yde en endnu bedre kundeservice i alle landbrugshandler har vi indgået et samarbejde med EDC Landbrug Poul Erik Bech, hvor landbrugschef Frank Poll har stor viden om landbrugsejendomme – både de store produktionslandbrug og fritidslandbrug. Så vi hjælper hinanden, så godt vi kan, og gør brug af hinandens ressourcer til gavn for alle. Så hvis du går med tanker om at købe eller sælge, må du endelig kontakte os.”

Specialiseret landbrugsviden – godt fra start

EDC Landbrug Poul Erik Bech blev oprettet som dedikeret landbrugsafdeling i Danmarks største mæglervirksomhed i midten af 2019, så 2020 er det første hele år på markedet. De har til fulde indfriet forventningen om, at der ville være plads til dem som erhvervsmæglere på landbrugsmarkedet. Partner og landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll, siger:

”Vores landbrugsafdeling har haft et rigtig godt år i 2020. Det er gået endnu bedre end planlagt, og vi har bevist, at der er en plads til os. Vi er nu 3 fuldtidsansatte i afdelingen og har i 2020 gennemført mere end 20 salg og knap 30 vurderingssager, hvilket vi klart er tilfredse med. Det har været en vild rejse fra midten af 2019 med en helt blank tavle med ingen kunder og ingen varer på hylderne til der, hvor vi er i dag med masser af varer og en god omsætning. Det er næsten for godt til at være sandt. Vi er nået langt på kort tid og forventer, at 2021 bliver et endnu bedre år, da vi oplever, at der er stor interesse i markedet og en fin interesse for landbrugsejendomme.”

Frank Poll er uddannet forstkandidat fra Landbohøjskolen og har en HD i finansiering. Før EDC Landbrug Poul Erik Bech var han 15 år hos Nykredit, hvor han var landbrugsrådgiver og senere blev chef for landbrugsafdelingen i Næstved.

Frank Poll

Landbrugschef, forstkandidat, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587709
Mobil: 22146528
E-mail: fpo@edc.dk