Events i EDC Erhverv Poul Erik Bech

Hvad enten der er tale om webinarer, seminarer eller gå hjem møder, så har EDC Erhverv Poul Erik Bech fokus på at oplyse og dele sin viden om ejendomsbranchen med kunder, partnere og lokale politikere.

Vælg et af vores mange events nedenfor, og lær meget mere om hvornår EDC Erhverv Poul Erik Bech afholder et event nær dig.

Seminarer

Vi holder løbende seminarer med oplæg af forskellige interne og eksterne oplægsholdere. Hold dig opdateret herinde.

Ingen kommende seminarer

Gå hjem møder

Lokalt afholdes der ofte gå-hjem-møder med forskellige temaer, hvor der kan findes inspiration om bl.a. generationsskifte og nyeste trends.

Ingen kommende gå hjem møder

Webinar

Kom med et til et af vores online webinarer, hvor vi stiller skarpt på ejendomsbranchen, eller gense et af vores tidligere afholdte webinarer.

Se webinarer her

Receptioner

I forbindelse med overtagelse af nye butikker og ansættelse af nye partnere afholdes der lokalt reception, hvor kunder og samarbejdspartnere inviteres med.

Ingen kommende receptioner

Golf

En gang om året afholdes der Golfdag i EDC Erhverv Poul Erik Bech, hvor vi inviterer partnere og kunder til en sjov og hyggelig dag på golfbanen.

Næste dato: Ikke offentliggjort

Firmacykling

En gang om ugen deltager udvalgte ejendomsmæglere og ansatte hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i firmacykeltræning hvor der er fart over feltet og gang i networkingen.

Ingen kommende firmacykling