Sådan sælger eller udlejer vi din ejendom

DANMARKS FØRENDE KØBER-/LEJERKARTOTEK

Vi skaber også værdi for dig i dit salg eller ved en udlejning i form af vores store køber-/lejerkartotek. Vi bruger mange ressourcer på at holde vores kartotek opdateret, så det skaber værdi for vores kunder. Rent faktisk ringer vi dagligt rundt til personerne i vores kartotek for at holde os opdateret på deres ønsker og kvalificere dem dermed løbende, således at det ikke blot bliver et statisk og dermed forældet kartotek. Det giver dig som kunde en unik adgang til de mest aktive købere og lejere, som er i markedet for en ejendom som din.

STORT INHOUSE MARKETINGTEAM

Markedsføringen af din ejendom er afgørende for, hvor hurtigt og godt du får solgt eller udlejet din sag. Det drejer sig ganske enkelt om at gøre din sag synlig og interessant for så mange relevante mennesker som muligt. Hos EDC Erhverv Poul Erik Bech er marketing derfor en central del af vores rådgivning og services, når vi skal hjælpe med at få mest muligt ud af din ejendom. Vi har derfor et stort inhouse marketingteam, som har øje for nye tiltag og som altid bestræber sig på at have fokus på at tilbyde dig en målrettet, værdiskabende løsning.

KOSTEFFEKTIVT MARKETINGSYSTEM

Som Danmarks største mæglervirksomhed har vi naturligvis udviklet et kosteffektivt marketing set-up til fordel for vores kunder. Uanset hvilken løsning du vælger, får du høj synlighed for pengene hos os.

OVERBLIK OVER DIN SAG – ONLINE

Vi giver dig også mulighed for løbende at følge med i din sag via ”Mit EDC”, hvor du online kan se aktivitetsniveauet og følge markedsføringsindsatsen på din ejendom fra alle dine digitale enheder. Det gør det nemt at bevare overblikket.

VI ER EJET AF EN FOND DER STØTTER BØRN

Størstedelen af EDC Poul Erik Bech er ejet af Poul Erik Bech Fonden. Denne fond støtter foreninger med frivillige, der gør en forskel for børn. Vi støtter de frivillige ildsjæle i foreningerne, der brænder for at gøre en forskel for børn, i form af at skabe glæde ved at arrangere udflugter og aktiviteter for de børn, der trænger til at få en hverdag med flere smil. Støttemidlerne i fonden kommer fra overskuddet i mæglervirksomheden EDC Poul Erik Bech.