EDC Poul Erik Bech overtager Paulun Bolig – især Amager styrkes

EDC Poul Erik Bech fortsætter vækststrategien og overtager den 1. april 2023 Paulun Bolig, som har 6 københavnske boligbutikker på Amager, Islands Brygge, Tårnby, Østerbro, Frederiksberg og City, hvor de 2 sidstnævnte ikke er en del af handlen. Butikkerne vil blive slået sammen med eksisterende EDC Poul Erik Bech boligbutikker, hvor Amager-medarbejderne fra begge virksomheder slår sig sammen og stort set får fordoblet salgskraften.

EDC Poul Erik Bech fortsætter vækstrejsen med købet af Paulun Bolig. I samme handel er det tidligere meldt ud, at EDC Projekt Poul Erik Bech og STAD Projekt slår sig sammen, og hvor ejeren af Paulun Bolig, Torben Hald, også er ejer. Det har skabt Danmarks stærkeste projektteam på markedet for -salg og projektudlejninger. I handlen indgår ikke STAD Erhverv.

Stifter og indehaver af Paulun Bolig, Torben Hald, siger: “Som jeg også meldte ud ved salget af STAD Projekt, som netop er offentliggjort, er det tungt at drive egen selvstændig mæglervirksomhed og hele tiden videreudvikle forretningen. Det kræver masser af tid, ressourcer og kapital. Så med et presset ejendomsmarked har jeg valgt at sælge min virksomhed til EDC Poul Erik Bech, der er en yderst stærk og kompetent partner for vores medarbejdere og kunder, der kan få endnu bedre salgsmuligheder via en landsdækkende mæglervirksomhed.”

“Det drejer sig om 4 ud af de 6 boligbutikker, da Frederiksberg og City- afdelingerne har et andet ejerforhold og derfor ikke indgår i salget. Begge virksomheder bygger på de samme familieværdier og DNA og er uafhængige af banker og realkreditinstitutter, hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg har haft en tæt dialog med Poul Erik Bech og Jane Bech om, hvordan vi bedst muligt integrerer medarbejderne, og derfor er jeg meget glad og stolt over at have solgt min virksomhed til EDC Poul Erik Bech,” siger Torben Hald, der ikke selv indgår i det nye setup.

Fortsætter vækstrejsen
EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med 80 boligbutikker, 19 erhvervscentre og 650 medarbejdere. Poul Erik Bech siger: “Vi har en yderst ambitiøs vækststrategi og glæder os over at byde endnu flere medarbejdere velkommen. Vi har købt boligbutikkerne i områder, hvor vi i forvejen er rigtig godt repræsenteret. Vi har selvfølgelig set på, hvad der giver mening i forhold til fremtiden, og i tæt dialog med Torben Hald har vi således valgt at integrere deres boligbutikker med vores.”

“På Amager vil vi fortsat have 3 butikker efter sammenlægningen. Paulun og Torben Hald har i rigtig mange år haft en meget stor og synlig butik på Sundbyvester Plads 2, og denne butik bliver rammen sammen med 2 tidligere butikker. Det betyder, at vores tilstedeværelse på Amager bliver væsentligt styrket, og stort set for fordoblet medarbejderstaben,” siger Poul Erik Bech.

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk