EDC Poul Erik Bech udvider med boligbutik i Ishøj

Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed EDC Poul Erik Bech har købt boligbutikken EDC Claus Jensen i Ishøj pr. 1. juli 2022. Købet af boligbutikken, som har eksisteret i mere end 30 år, danner grundlag for et bredt og stærkt samarbejde på tværs af EDC Poul Erik Bechs boligbutikker i de nærliggende kommuner.

Boligbutikken EDC Claus Jensen har eksisteret siden 1991. Virksomheden bliver nu en del af EDC Poul Erik Bech, der er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med 19 erhvervscentre, nu 75 boligbutikker og mere end 650 medarbejdere. Med overtagelsen følger også en ny indehaver i Jens Brønholt. Han er i forvejen indehaver af EDC Poul Erik Bech i Vallensbæk Strand og har tidligere arbejdet som ejendomsmægler i Ishøj. Han skal i fremtiden drive begge boligbutikker og siger:

”Vi er glade for at kunne tilføje endnu en boligbutik til EDC Poul Erik Bech. Købet af EDC i Ishøj giver os fine muligheder for at overtage et godt og spændende markedsområde, der i kombination med opkøbet af EDC Strandfelt i april med boligbutikker i Albertslund, Glostrup og Taastrup, giver os et stærkt grundlag for tættere samarbejde på tværs af byerne tæt på Ishøj Kommune. Jeg har tidligere arbejdet i Ishøj som ejendomsmægler, så jeg kender byen og kommunen rigtig godt, hvilket er en stor fordel.”

”I EDC Poul Erik Bech er vi således den eneste ejendomsmægler med boligbutikker i både Ishøj og Vallensbæk Strand. Jeg kommer til at indgå som medindehaver af begge boligbutikker samtidigt, og jeg glæder mig til at komme i gang og få etableret to gode forretninger i en veldrevet boligbutik og et spændende markedsområde, som jeg er sikker på, vi kan udvikle yderligere. Vi skal i gang med at optimere lokalerne på Vejlebrovej 114 med en større istandsættelse med nye gulve, ny facade og helt nye møbler, så alt bliver up to date, så vi glæder os til at byde kunderne velkomne i de nye, flotte lokaler.”

I området har EDC Poul Erik Bech boligbutikker i Albertslund, Glostrup, Greve, Hedehusene og Taastrup.

Står stærkere på Vestegnen
Poul Erik Bech har på 44 år opbygget Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed.

Poul Erik Bech siger: ”Det er en fornøjelse at byde endnu en veldreven boligbutik velkommen. For os er det et yderst interessant område, da Ishøj giver os mulighed for i højere grad at binde de andre Vestegnsbutikker sammen. Med udvidelsen står vi endnu stærkere på Vestegnen, og vi ser frem til at kunne udnytte synergierne mellem den nye butik og vores omkringliggende butikker. For kunderne kommer der også en række nye, interessante muligheder. Vi ser meget frem til samarbejdet med de to nye medarbejdere og vil fortsat have fokus på vækst og at udvikle butikken yderligere.”

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk