Størst synlighed med skræddersyet markedsføring

Hos EDC er du sikret den optimale markedsføring både online og i trykte medier, hvor vi præsenterer din bolig i et materiale, som er langt ud over det sædvanlige.

Med mere end 5 mio. besøgende hver måned er edc.dk en af branchens mest besøgte boligsites. Her præsenterer vi alle boliger, der er til salg, ikke blot hos EDC, men hos alle ejendomsmæglere i hele Danmark.

Vi har samlet alle aktivt boligsøgende i et fælles køberkartotek. Vi kender således allerede på forhånd købernes behov og ønsker, og kan matche dem med netop din bolig, hvilket ofte betyder kortere salgstid.

Vi udarbejder en trykt brochure af din bolig med store billeder, som præsenterer den fra sin mest indbydende side. Du får også en flot boligfilm med speakerpræsentation, som f.eks. kan deles på sociale medier.

 

EDC Effekt – Hurtigere online salg af din bolig

Vi anvender et meget avanceret online markedsføringsværktøj EDC Effekt, som sikrer, at din bolig bliver set af flest relevante købere. EDC Effekt vandt guld ved Danish Digital Awards 2018 i kategorien ”Data og Marketing Automation”. Det er en stor anerkendelse og et kvalitetsstempel, der sætter en tyk streg under at vores intelligente boligannoncer på nettet har EFFEKT.