Næstformand i EDC sælger livsværk til EDC Poul Erik Bech med op til ni boligbutikker

Michael Mørk, næstformand i EDC-Gruppen og medindehaver af ni EDC-boligbutikker, har valgt at afhænde sit livsværk og sælge sine ejerandele til EDC Poul Erik Bech, da han gerne vil prøve noget helt andet. EDC Poul Erik Bech cementerer med opkøbet sin position, som Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed. Men aftalen er ikke kommet i hus med Poul Erik Bechs gode vilje.

Næstformand i EDC-Gruppen og medindehaver af ni EDC-boligbutikker, Michael Mørk, har over de sidste mange år opbygget syv veldrevne EDC-boligbutikker på Fyn. For to år siden blev disse suppleret med yderligere to boligbutikker i Virum og Kongens Lyngby. Han har nu valgt at sælge sine ejerandele i alle ni boligbutikker.

”Det er selvsagt en stor beslutning, men som så mange andre, der når 50-års alderen har jeg tænkt på, hvad resten af mit arbejdsliv skal bruges på. De sidste 30 år har det været mæglergerningen, der helt og holdent har fyldt mit arbejdsliv. Det har været gode år, men jeg er nået til den konklusion, at jeg gerne vil prøve noget helt andet. Jeg tager derfor en pause og mærker godt efter, hvor jeg vil bruge min energi. Jeg vil udvide mit arbejde i bestyrelser og er så optimistisk anlagt, at der nok skal dukke noget spændende op. Jeg vil samtidigt gerne understrege, at jeg er sund og rask og ikke fejler noget, så ingen grund til bekymringer.”

Han fortsætter: ”Da jeg havde truffet min beslutning, kontaktede jeg Poul Erik Bech og redegjorde for min beslutning om at sælge. Det er naturligt at sælge til hans virksomhed, der i opbygning har de samme grundlæggende værdier. Det var vigtigt for mig, at mine partnere og medarbejdere blev sikret de bedst mulige vilkår for en fortsættelse af det, som vi havde bygget op sammen. Poul Erik mente, at det var en dårlig idé at sælge i så ung en alder og havde mange kreative forslag til en fortsættelse, men jeg havde truffet beslutningen. Jeg skal således ikke arbejde for køber/køberne af mine ejerandele, så salget er således et clean cut i forhold til min mæglergerning.”

Michael Mørk sætter stor pris på arbejdet i EDC’s bestyrelse og vil fortsætte med at bidrage til den positive udvikling af EDC, og han vil derfor fortsætte i bestyrelsen som eksternt medlem.

Fortsætter de veldrevne boligbutikker

Michael Mørk sælger sine ejerandele i ni EDC-boligbutikker. I Otterup, Skibhus og Tarup har de nuværende partnere en forkøbsret, som de nu har 30 dage til at beslutte sig om. De boligbutikker der med sikkerhed overgår til EDC Poul Erik Bech, er således Nyborg, Middelfart, Dalum, Næsby på Fyn samt Virum og Lyngby.

Poul Erik Bech siger: ”Det er ikke med min gode vilje, at Michael Mørk har valgt at sælge sine ejerandele i sine boligbutikker, men forstår naturligvis godt, at man kan have lyst til noget andet i sin tilværelse. Jeg har gennem årene haft et rigtigt fint samarbejde med Michael, og ser frem til at fortsætte dette i bestyrelsesregi i EDC. Jeg har stor respekt for Michaels arbejde med at opbygge en lang række veldrevne og succesfulde boligbutikker. Vi glæder os til at arbejde sammen med alle de eksisterende dygtige lokale partnere/ledere og medarbejdere og byde de nye boligbutikker velkommen i familien.”

Poul Erik Bech har på 43 år opbygget Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed, som består af 18 erhvervscentre, 63 boligbutikker og har rundet 600 medarbejdere. Fra den 1. januar 2022 tilføjes, der altså op til ni nye boligbutikker. EDC Poul Erik Bech har i forvejen to boligbutikker i Odense.

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk