Vi gør en forskel for dig og dit salg

Vi er stolte over at kunne sige, at EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med flere end 70 butikker, fordelt over hele landet.

Vores størrelse giver os et rigtig godt kendskab til de lokale områder og en stor kontaktflade. Vi kenderkundernes aktuelle ønsker og situation, hvilket giver os et ekstra godt udgangspunkt for at finde køberen til din bolig.

Vores mange boligbutikker arbejder på tværs af landet og hjælper alle købere uanset om de søger lokalt eller skal flytte til en anden landsdel. Ofte skal køberne findes uden for lokalområdet, og vores store salgsstyrke betyder, at vi kommer i kontakt med flest mulige potentielle købere, uanset hvor i landet de kommer fra. Samlet set opnår du en markant øget mulighed for at sælge din bolig til den højest opnåelige pris.

Vi har samlet alle boligsøgende i vores landsdækkende køberkartotek, hvor vores mange mæglere har et stort fokus på at matche boligønskerne med nye boliger, der kommer til salg.

Når du sætter til salg hos os, kan vi allerede fra start præsentere din bolig for en lang række interesserede købere. Dette betyder ofte kortere salgstid, da vi på forhånd kender de potentielle køberes ønsker.