110 lejligheder i Aarhus N fuldt udlejet før færdiggørelse

Et spændende boligprojekt, Tulipanrækkerne, med 110 nyopførte lejligheder på 54-65 m² i attraktive Aarhus N i udkanten af Tilst, er nu i mål. De sidste lejligheder blev overtaget i midten af maj 2022, men allerede før indflytningsdatoen blev der fundet nye beboere til samtlige lejligheder. Projektet er opført af DUAS Bolig, der for første gang har valgt en ekstern aktør, EDC Projekt Poul Erik Bech, til at stå for udlejningen af deres lejligheder. Det har vist sig som en succesfuld løsning.

Projektet er opført på Tulipanhaven 28-126B og Tulipanlunden 31-50B. De arkitekttegnede lejligheder er velbeliggende i cykelafstand til midtbyen, tæt på naturen og lige i nærheden af gode institutioner, foreninger og indkøbsmuligheder. Byggeriets gode beliggenhed og fokus på kvalitetsmaterialer har været en af de primære årsager til boligernes store popularitet.

”Vi har haft fokus på at skabe funktionelle lejligheder i et hyggeligt nærmiljø, hvor der er plads til både privatliv og et godt nabofællesskab. Samtidigt har fokus været på delevenlige boliger af høj kvalitet med gode værelser, hvor hver kvadratmeter er udnyttet på bedste vis. Vi er glade for at lykkes med at etablere vores fokuspunkter i boligerne, og at mange har fundet dem attraktive. Nu glæder vi os til, at beboerne falder godt til og skaber et helt nyt og hyggeligt liv i Tulipanrækkerne,” fortæller Peter Due Laursen, direktør i DUAS Bolig, og fortsætter:

”Samarbejdet med EDC Projekt Poul Erik Bech har fungeret upåklageligt. Det var første gang, vi benyttede os af en ekstern samarbejdspartner til at udleje et af vores projekter, så det var selvfølgelig ikke helt uden sommerfugle i maven. Men EDC har leveret, og vi er rigtig glade for, at alle boligerne blev fuldt udlejet inden indflytningsdatoen.”

Alt udlejet inden overtagelse
Boligerne er designet af Luplau Poulsen Arkitekter med et afsæt i nordiske traditioner og et fokus på mennesker, kvalitet og lyspunkter. Det giver sig til udtryk i de velindrettede boliger, som lejerne også har været klar til at leje fra dag 1. Det attraktive projekt er beliggende i Brendstrup kilen i det nordlige Aarhus, grænsende op til Tilst, med blot 500 m til indkøbsfaciliteter og lige ud til idyllisk natur.

”Aarhus N, og specielt naturbydelen Marienlyst, er nu og over de kommende år inde i en markant udvikling, hvor især de infrastrukturelle forhold allerede er optimeret og vil blive gjort markant bedre fremadrettet. Der er etableret en supercykelsti tæt ved projektområdet mod Aarhus C, som gør det let at komme hurtigt og sikkert til og fra studie eller arbejde. Og når området udvikler sig yderligere mod Skejby Sygehus, vil Tulipanrækkerne være placeret centralt i én af Aarhus nye bydele, som vil byde på nye faciliteter, herunder idrætsfaciliteter, skole mv. Allerede i dag er beboerne i området dog godt forsynet, idet Tilst tilbyder alt, hvad man har brug for i dagligdagen, herunder daginstitutioner, skoler, gymnasier, indkøbsmuligheder, sportsforeninger og natur. Alt sammen er inden for kort afstand, siger Camilla Skovgaard Jonassen, EDC Projekt EDC Poul Erik Bech.

”Vi har været glade for samarbejdet med DUAS, der valgte os til at formidle udlejningen af det fine projekt. Vi er selvfølgelig glade for, at alle 110 boliger blev udlejet inden overtagelse. Det var en klar vision for samarbejdet, da aftalen blev igangsat, så vi er meget tilfredse med udfaldet. Selve projektet er opført i gode materialer, så det er optimerede boliger, hvilket også har været tydeligt til fremvisningerne. Netop boligernes høje kvalitet, er én af årsagerne til projektets popularitet. Vi takker for et godt samarbejde og håber, at de nye beboere vil føle sig godt hjemme.”

Artiklen er blevet bragt i InvestorFokus. Læs den nyeste udgave af InvestorFokus her.

Camilla Skovgaard Jonassen

Projektansvarlig, Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587705
Mobil: 40309093
E-mail: cajo@edc.dk