240 lejligheder i Østerlunden i Odense klargøres til udlejning

Topdanmark Ejendom og EDC Projekt Poul Erik Bech indleder udlejningen af over 200 lejligheder med 2-4 værelser på den gamle Coop-grund i Odense-bydelen Østerbro.

De første af i alt 240 lejligheder i Østerlunden på den tidligere Coop-lagergrund i Østerbro-bydelen tæt på Odense centrum bliver kort efter nytår udbudt til udlejning af EDC Projekt Poul Erik Bech med indflytning fra foråret 2019. Størrelserne varierer fra 59-108 kvadratmeter fordelt på to, tre eller fire værelser, og alle boliger har enten altan eller terrasse.

”Vi er glade for, at Topdanmark Ejendom har valgt os til opgaven. Der er tale om velindrettede lejligheder både til børnefamilier, par og enlige med eller uden børn og med en central beliggenhed tæt på den kommende letbane og Odense Banegård Center. Udlejningen vil især ske fra vores to Odense-boligbutikker på Østre Stationsvej og Hjallesevej, fra vores centrale projektafdeling i København og via vores Køber-/Lejerkartotek. Odense er en stor universitetsby, som vokser, og der er hele tiden mennesker fra hele landet, som enten fast eller periodevis flytter til Odense,” siger Kenneth Nielsen, projektdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech.

Kenneth Nielsen og hans kolleger har de seneste år håndteret en række andre projektopgaver med boliger, i hovedstaden fx på Frederiksberg og Islands Brygge, i Sydhavnen og Ørestad samt Grønttorvet i Valby.

Udlejning og indflytning i Østerlunden sker over fire etaper i takt med byggeriet. De sidste boliger står efter planen klar i begyndelsen af 2020.

”Vi ser Odense som et godt sted at investere på vegne af vores pensionskunder. Odense har både vækst og tilflytning med potentiale for yderligere vækst. Samtidig er Østerlunden et attraktivt område tæt på centrum og med en god kommunal planlægning af forvandlingen af det gamle erhvervsområde. Vi har stor tiltro til, at EDC Projekt Poul Erik Bech kan håndtere udlejningen af boligerne, blandt andet baseret på andre store projektopgaver, som virksomheden har løst,” siger Flemming Engelhardt, direktør for Topdanmark Ejendom.

Odense-borgmester Peter Rahbæk Juel (S) udtalte, da Topdanmark Ejendom lancerede planerne i juni 2017, at byggeriet var med til ”at forvandle et forladt erhvervsområde til et blomstrende boligområde”. Desuden så han frem til, at Odense fik flere boliger, der skulle udlejes ”til helt almindelige lønmodtagere”.

Fakta om Østerlunden

  • Tidligere erhvervsområde med bl.a. Coop-lager i Odense-bydelen Østerbro
  • Er i disse år ved at blive forvandlet til boligområde
  • 800 meter fra kommende letbanestop
  • 1,3 km fra gågadenettet og Odense Banegård Center
  • Topdanmark Ejendom investerer i 240 lejligheder, indvies i etaper fra foråret 2019
  • Lejligheder med 2-4 værelser og 59-108 kvm, alle med altan/terrasse
  • Lejepriser fra 6.100 kr./måned
  • Udlejningen varetages af EDC Projekt Poul Erik Bech
  • Læs mere på www.østerlunden.dk