81 lejligheder i Amagerbankens gamle hovedsæde udlejet på kun 3,5 måned

Der er fart på boligmarkedet og høj efterspørgsel på mindre lejeboliger – ikke mindst i København. Derfor gik der ikke lang tid før, at alle 81 nyopførte lejeboliger i Amagerbankens gamle hovedsæde var udlejet. Danica Pension, der i starten af maj meldte ud, at de snart går i gang med at bygge 250 ungdomsboliger til 500 mio. kr. i København, står også bag Amagerbro-projektet med de 81 nyopførte 1- og 2-værelses lejligheder. Boligerne er udlejet gennem EDC Projekt Poul Erik Bech, og som forudsagt blev lejeboligerne hurtigt lejet ud.

Et nyt projekt med 81 nyopførte lejeboliger på Amagerbro på Uplandsgade 6A-6B kan på kun 3½ måned melde alt udlejet. Lejlighederne ligger lige ved Amagerbrogade og det pulserende café- og butiksmiljø, og området har gennemgået en rivende udvikling og er et meget populært byområde i København med gåafstand til metroen.

Ejendomschef i Danica Ejendomme, Casper Torkdahl-Jacobsen, siger: ”Der er stor efterspørgsel på mindre lejligheder til unge og singler i København. Derfor har Danica Ejendomme i forlængelse af disse 81 lejligheder på Amagerbro også valgt at investere i 250 ungdomsboliger til 500 mio. kr. på Sluseholmen i Københavns Sydhavn. De nye 1- og 2-værelses ungdomsboliger på Amagerbankens gamle hovedsæde er lyse, velindrettede lejligheder, hvor pladsen udnyttes optimalt, og de er altså lejet ud på kun 3½ måned, så efterspørgslen er stor på denne type boliger. Det er selvfølgelig tilfredsstillende, at alle lejlighederne er udlejet, og vi har været rigtig glade for at byde alle de nye beboere velkomne i de nye, lækre omgivelser.”

Stor efterspørgsel på lejeboliger

Selvom der er kommet en del nye lejeboligprojekter i København det seneste år er efterspørgslen stadig stigende. Kenneth Nielsen, projektdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech København, der har stået for udlejningerne på Amagerbro siger:

”Der er højt tempo på boligmarkedet, og der er derfor stadig stor rift om mindre lejeboliger blandt særligt unge og singler. Der er stadig mange mennesker, der ønsker at bo i København, så efterspørgslen er fortsat stigende, og det er med til at opretholde en høj efterspørgsel på lejeboliger. Desuden vælger unge og enlige i stigende grad at bo til leje, da de ønsker mere fleksibilitet og frihed. Danica ser helt rigtigt ved at investere i endnu flere velbeliggende, centralt placerede og attraktive ungdomsboliger i København. Vi var ikke i tvivl om, at det ville gå hurtigt med at udleje de 81 lejligheder i Amagerbro-projektet, da det er det, vi oplever på vores mange andre lejebolig-projekter.”

Læs mere om projektet på www.amagerbro.nu

Kenneth Nielsen

Senior advisor, Partner, Ejendomsmægler & Valuar MDE
Telefon: 58587054
Mobil: 20330021
E-mail: kni@edc.dk