Byhuse udsolgt før tid i Aarhus’ nye kulturelle midtpunkt – kun få lejeboliger tilbage

K-Husene er et splinternyt boligprojekt i Aarhus centrum. Projektet er bygget i den nye kreative bydel, Aarhus K ved den gamle Godsbane, som i de seneste år har været gennem en omfattende transformation og i dag står som et af de mest attraktive områder i smilets by. Byggeriet er opført af KPC med fokus på kvalitet og et unikt arkitektonisk udtryk med i alt 46 lejelejligheder og fem byhuse. Byhusene er nu udsolgt inden projektet stod klar til indflytning, og der er kun en håndfuld lejeboliger tilbage. EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus står for salget af byhusene og udlejning af lejeboligerne i det eksklusive boligprojekt.

De første nye beboere i K-Husenes førsteklasses boliger er netop flyttet ind i deres nye hjem den 1. april 2022. Der har været stor efterspørgsel på projektet, hvilket betyder, at der i dag er meget få lejeboliger tilbage. Boligernes kvalitet, de mange gode omkringliggende kulturtilbud og byggeriets unikke arkitektur er nogle af årsagerne for projektets popularitet, siger Lasse Lauridsen projektudvikler i KPC, som står bag projektet:

”Vi er lykkedes med at bygge et unikt projekt, der ikke ligner meget andet, man ser i Aarhus. Det har haft stor indflydelse på efterspørgslen. Flere af de nye beboere kommer udefra og vil gerne noget mere bynært, men de vil også gerne bo unikt. Vi har haft succes med at få opført et projekt, der både er flot at se på, men også lækkert og komfortabelt at leve i. Der har generelt været en fin efterspørgsel på boligerne, som især er eftertragtede for sine kvalitetsbyggematerialer og de velindrettede rum og rumfordelingen, hertil kommer altaner og stor fælles tagterrasse.”

”Dertil er det en sublim placering centralt i Aarhus, hvor hele området undergår store forandringer. Godsbanen i Aarhus tilbyder mange spændende aktiviteter. Vi er glade for, at projektet nu er gennemført, og det næsten er fuldt udlejet og udsolgt med kun en håndfuld lejelejligheder tilbage, som vi forventer at afsætte snart. Vi har haft et fint og produktivt samarbejde med EDC Projekt Poul Erik Bech, som har været en god samarbejdspartner undervejs, og vi er naturligvis tilfredse med, at vi stort set er i mål.”

Bydelen vægter tungt
Gennem de senere år er Godsbanearealet gået fra at være et industriområde til at være et kreativt knudepunkt midt i byen. Det vil i fremtiden være en oase af kultur og kreativitet. Simone Sand, projektansvarlig i EDC Projekt Poul Erik Bech siger:

”Vi er meget tilfredse med at bistå KPC med K-Husene. KPC har opført gode boliger i absolut topkvalitet, hvor byhusene og lejlighederne begge har store vinduespartier, som giver et fantastisk lysindfald. Boligerne er opført i lækre materialer, og alle rum har gulvvarme. Lejlighederne er fra 33-64 m², så det er rigtig fine størrelser til unge, der skal studere, eller par, der skal finde deres førstegangsbolig eller flytte i noget mindre. Der er også en enkelt større lejelejlighed på 130 m2 tilbage.”

Hun fortsætter: ”Projektet har en attraktiv beliggenhed tæt på bl.a. Aarhus nye arkitektskole, der formodentlig vil tilføre endnu flere kreative sjæle til området. AROS og Scandinavian Centeret ligger lige om hjørnet fra ejendommen og kan sågar ses fra nogle af boligerne. Brabrandstien er beboernes nye baghave, så der er let adgang til rekreative områder også. En bedre placering i Aarhus fås næsten ikke, så vi ser frem til at få de sidste lejeboliger afsat, og vi håber selvfølgelig at de nye beboere vil falde godt til.”

Læs mere på www.k-husene.dk

Artiklen er blevet bragt i InvestorFokus. Læs den nyeste udgave af InvestorFokus her.

Simone Sand

Projektansvarlig, Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587562
Mobil: 20961209
E-mail: sisa@edc.dk