Godt gang i Godsbanehuset i Aarhus: Alle 76 boliger udlejet på kun 2½ måned

Det splinternye boligprojekt, Godsbanehuset i hjertet af Aarhus, er blevet fuldt udlejet på rekordtid. Boligprojektet på Dirch Passers Gade/Søren Frichs Vej indeholder 76 boliger, der varierer i størrelser fra 1-5 værelser og 39-128 m². Godsbanehuset står indflytningsklar den 1. juli 2022, så alle udlejninger er sket én hel måned før tid – og med altså blot 2½ måned på markedet. EDC Projekt Poul Erik Bech har forestået udlejningen af de eftertragtede boliger.

Godsbanehuset er tegnet af C.F. Møller med A. Enggaard som entreprenør og projektudviklingen er håndteret af Søren Leth Pedersen gennem selskabet Jysk Kapitalpartner, som Søren stiftede, efter han stoppede som direktør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus ultimo 2020. Den hurtige udlejning har været meget tilfredsstillende, fortæller Søren Leth Pedersen, der desuden ejer 25% af projektet:

”Det har været en rigtig god proces igennem hele bygge- og udlejningsforløbet. Vi er selvfølgelig enormt tilfredse med den hurtige udlejning, hvor vi allerede efter blot 2½ måned kan melde alle lejligheder fuldt udlejet. Vi vidste, at vi havde et godt projekt tilpasset til relevante målgrupper med velindrettede lejligheder i høj kvalitet og fokus på de små detaljer, men vi er alligevel overrasket over at få lukket alle boligerne så hurtigt. Det er vi meget tilfredse med.”

”Det vidner om, at vi har ramt noget rigtigt i markedet, men også at EDC Projekt Poul Erik Bech har udført et meget professionelt og særdeles tilfredsstillende stykke arbejde. Jeg kender dem selvfølgelig fra tidligere, men det er alligevel gået over alt forventning med udlejningerne, hvilket selvfølgelig er til stor glæde for mig og investorerne,” siger Søren Leth Pedersen.

Esben Mols Kabell og Anders Grønborg står som bærende investorer i projektet. De solgte for et par år siden Lasertryk, som de stiftede 1999, og som i dag er Nordens største trykkeri.

Optimal planløsning og ideel placering baner vejen
Godsbanehuset ligger i Aarhus’ nye kulturkvarter, Aarhus K, der er under rivende udvikling og hurtigt er blevet et af Aarhus hotteste kvarterer. I Godsbanehuset har sælger gjort lidt mere for lejerne, hvilket er blevet bemærket i forbindelse med fremvisningerne. Udover 76 boliger i topkvalitet, har Godsbanehuset rummelige altaner til alle boliger, hvilket har været et af flere afgørende parametre, når en lejer har skulle vælge mellem boliger i Godsbanehuset, og øvrige projekter i Byen. Projektet har ikke sparet på detaljerne og netop derfor, er det blevet en stor succes, fortæller Simone Sand, projektansvarlig i EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus C:

”Godsbanehuset har været et yderst eftertragtet projekt blandt en meget bred målgruppe. Projektets ideelle placering i Aarhus K, har især været udslagsgivende for efterspørgslen. Dertil har tilbagemeldingerne fra lejerne og snakken til fremvisningerne omhandlet de optimale planløsninger, der præger alle boligerne, hvilket har påvirket lejernes villighed til at leje. Og så er den private altan til hvert lejemål en super bonus. Der er kælet for detaljerne, og det kan mærkes. Vi er glade for at vores involvering i projektet fra de første skitsetegninger, til nu færdig udlejet projekt, har givet et resultatet, som vores opdragsgiver er tilfredse med.”

”Vi er glade for at kunne bistå med en hurtig og positiv udlejningsproces, hvor alle parter kan se tilbage på et givtigt og professionelt samarbejde. Vi ønsker alle involverede held og lykke i fremtiden og håber, at de nye beboere bliver glade for det nye hjem.”

Simone Sand

Projektansvarlig, Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587562
Mobil: 20961209
E-mail: sisa@edc.dk