I Cornelia Hus i Høje Taastrup C er der allerede solgt over 70% af boligerne

Boligområdet Cornelia Hus er på 12.300 m² og bygges af RHB Development og Heimstaden, som en del af Høje Taastrup Kommunes ambitiøse udviklingsplan for det nye Høje Taastrup C. Cornelia Hus har vist sig som en kæmpe succes, da over 70% af de attraktive ejerboliger allerede er solgt eller reserveret. EDC Projekt Poul Erik Bech fik til opgave at sælge de 156 boliger enkeltvist, og projektets parter forventer fortsat godt salg med resten af boligerne, så der bliver udsolgt længe inden indflytningen, som forventes til sommer i 2023.

Det nye udviklingsområde Høje Taastrup C er placeret i området mellem City2 og Høje Taastrup Station, der skal udvikles og binde byen tæt sammen til en ny attraktiv og grøn bydel på 262.000 m² med både bolig, erhverv, detail og nyt rådhus. Projektet Cornelia Hus med 156 ejerboliger går rigtig godt fremad. Søren Riis Jensen, partner/COO i RHB Development, der sammen med Heimstaden står bag byggeriet, siger:

”Vi er godt i gang med byggeriet af Cornelia Hus, der bliver et nyt, spændende projekt i det nye Høje Taastrup C. Der er rejst elementer på hele erhvervsdelen, og vi er godt i gang med at rejse elementer på de resterende dele. Alt sokkelarbejde forventes helt færdig senest i uge 15, så lige nu forventer vi, at boliger og erhvervsmål står indflytningsklar omkring sensommeren/efteråret 2023.”

”Cornelia Hus har været en fantastisk salgssucces. Det er gået over al forventning, og flere familier og enkeltpersoner har købt mere end én lejlighed. Det vidner om, at vi har ramt noget i markedet, og at vi har formået at gøre os attraktive i området. Vi har lavet gode indretninger med funktionelle og godt optimerede lejligheder, som kunderne har været glade for. Dertil er et godt og hyggeligt gårdmiljø og husets udtryk, som er unikt og vækker opsigt i området. Den store interesse og det hidtidige forløb, gør os fortrøstningsfulde om, at lejlighederne er helt udsolgt allerede til sommer.”

Indflytning i 2023 – men fortsat stor interesse
Ejerboligerne forventes indflytningsklar i sommeren 2023, men indflytningstidspunktet har ikke skræmt interesserede væk fra boligprojektet, der tilbyder arkitekttegnede lejligheder af høj kvalitet med nordisk sjæl. Salget er gået hurtigt, og en af årsagerne er et tæt og effektivt samarbejde. Projektchef i EDC Projekt Poul Erik Bech, Bjørn Gervø, siger:

”Høje Taastrup C bliver en ny, grøn og fremskreden bydel, hvor der bygges mere end 1.200 boliger, og der forventes op mod 3.000 nye tilflyttere. Cornelia Hus er en kæmpe succes. Salget er gået enormt hurtigt og der er stor interesse og rift om boligerne med mange interesserede, der kommer til vores åbne huse. Det er på trods af, at byggeriet først forventes indflytningsklar i sommeren 2023.” Han fortsætter:

”De nye beboere kommer til at bo i et exceptionelt område tæt på Cafeer og shopping i City2, natur, skov, søer og grønne arealer. S-togstationen er velplaceret tæt på ejendommen, så Rådhuspladsen kan nås på blot 20 minutter. Dertil kommer beboerne til at leve i et unikt arkitekttegnet byggeri, hvor både pris og udseende er anderledes fra det, man ser i København. Der er kælet for detaljerne, så boliger og udeopholdsrum, alle er både praktiske, men også en fornøjelse at se på. Et godt eksempel er gårdmiljøet, som bliver en idyllisk have, hvor det bliver muligt at parkere sin cykel under en blomstrende bakke.”

Om samarbejdet med EDC Projekt Poul Erik Bech, siger Søren Riis Jensen, RHB Development: ”Vi har været meget glade for samarbejdet med EDC Projekt Poul Erik Bech. Der har været en professionel tilgang hele vejen, og vi kan ikke sætte en finger på udførelsen eller samarbejdet. Vi er selvfølgelig meget glade for, at EDC Projekt Poul Erik Bech har leveret en signifikant og succesfuld indsats med salget af boligerne. Og salgstallene taler jo for sig selv, så vi er meget tilfredse.”

Læs også Investor Fokus april 2022

Bjørn Gervø

Projektchef, partner, ejendomsmægler og valuar, MDE
Telefon: 58587052
Mobil: 20161913
E-mail: bge@edc.dk