Fuld fart på 463 bæredygtige lejeboliger i Brøndby: Første etape på KobberEngen fuldt udlejet – anden etape snart klar

EDC Projekt Poul Erik Bech har udlejet hele første etape af KobberEngen i Kirkebjerg i Brøndby med i alt 463 bæredygtige lejeboliger. CapMan Real Estate ejer projektet og CASA er i fuld gang med at bygge de bæredygtige boliger i DGNBguld-standard. Det går forrygende med at udleje boligerne, hvor første etape på i alt 120 boliger blev udlejet på kort tid, og beboerne flyttede ind i april 2022. Udlejningerne af anden etape er i fuld gang, hvor beboerne kan flytte ind i midten af juli 2022.

CapMan Real Estate og CASA indgik en aftale om det omfattende ejendomsprojekt kaldet KobberEngen på Sdr. Ringvej 27 i Kirkebjerg i Brøndby i en handel til over 1 mia. kr., der var en af de største ejendomshandler i Danmark i 2020. Det er samtidigt et af de største enkeltstående udlejningsprojekter for EDC Projekt Poul Erik Bech. Robert Feldt, Investment Director, CapMan Real Estate, siger:

”De 37.440 m² begynder at tage rigtig fin form, og de første beboere i første etape flyttede ind i de nye boliger i foråret. KobberEngen er på i alt 463 boliger i fire boligkarréer med mange grønne arealer og et parkeringshus med plads til 390 biler. Lejlighederne får alle altan eller terrasse, og varierer i størrelsen fra 1-5 værelser på 42-110 m², som bygges i DGNB-guld-standard. Det er et superattraktivt projekt med udlejningsboliger i høj kvalitet, i gode størrelser og til en rimelig leje. Det er samtidig en god kommune og en fin beliggenhed tæt på Glostrup Station og den kommende letbane, som åbner i 2025.” Han fortsætter:

”Vi er rigtig glade for samarbejdet med EDC Projekt Poul Erik Bech og deres ihærdige arbejde med de mange udlejninger. De har været med på hele rejsen siden projektet tog form og er de bedste til opgaven med deres store erfaring med store udlejningsprojekter. Det er gået stærkt med udlejningerne i første etape, og der er godt i gang med anden etape. Vi vidste godt der ville være stor efterspørgsel efter boligerne, men derfor er det selvfølgelig meget tilfredsstillende, hvor godt projektet kører.”

Beboere i første etape flyttede ind i lejlighederne i april 2022, anden etape er i fuld gang med udlejninger, hvor beboerne flytter ind i juli 2022, mens sidste del af byggeriet afleveres i starten af 2023.

Lang spændende rejse
EDC Projekt Poul Erik Bech formidlede tilbage i 2020 salget af Saint-Gobains grund i Brøndby til CASA, som er ved at bygge lejeboliger til CapMan Real Estate. EDC Projekt har været med helt fra start med at udvikle projektet og området, herunder et omfattende analysearbejde, to lokalplaner og en udviklingsplan for kommunen. Kenneth Nielsen, projektdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech, siger:

”Vi glæder os enormt over, at vi også har fået til opgave at leje de mange boliger ud. Fra vores mange andre udlejningsprojekter ved vi, at der fortsat er rigtig godt gang i lejeboligmarkedet. Det er gået hurtigt med udlejningerne, og det er da også et super attraktivt projekt krydret med, at vi har et rigtig godt setup med dedikerede medarbejdere på sagen. Så det er ikke overraskende, at det er gået så hurtigt med udlejningerne, og vi glæder os til det fortsatte arbejde med at få alle udlejninger i hus.”

KobberEngen har åbent hus hver søndag. Læs mere på www.kobberengen.dk

Kenneth Nielsen

Senior advisor, Partner, Ejendomsmægler & Valuar MDE
Telefon: 58587054
Mobil: 20330021
E-mail: kni@edc.dk