Knap 100 moderne lejligheder i Randers gamle kaserne nu fuldt udlejet

Opførelsen af projektboliger drøner derudaf, og det samme gør aktiviteten på boligmarkedet, hvor boligsøgende er ivrige efter at finde deres kommende hjem. Det kan mærkes på aktiviteten i EDC Projekt Poul Erik Bech, der har udlejet 96 nyopførte lejeboliger i Randers på vegne af PFA

De 96 lejelejligheder i Randers Kaserne ligger et stenkast fra Nordre Fælled, i den nordlige del af Randers. Her har lejlighederne en suveræn beliggenhed, der leverer på både natur, parkområder og tæt til byens faciliteter. Senior Portefølje Manager i PFA, Michael Hansen, siger:

”Vi har mange projekter rundt omkring i hele Danmark, så vi var ikke fast besluttet på, hvor i landet vi ønskede at kigge efter projekter. Efter en grundig markedsanalyse af større danske byer i Danmark, stod det os klart, at Randers er en by i rivende udvikling med en stor befolkningstilvækst. Randers Kommune har stort fokus på såvel uddannelses- som erhvervscentre, hvilket har og fortsat vil præge tilstrømningen af nye beboere.”

”Vi så et stort potentiale i Randers, og udlejningen af projektet i Randers Kaserne har blot bekræftet os i, at vores teser var rigtige. Med Randers Kaserne er vi kommet i mål med et attraktivt boligbyggeri med knap 100 boliger, som giver lejerne funktionelle boliger mange år frem. Vi takker EDC Projekt Poul Erik Bech for et godt samarbejde med at finde de rette lejere til de mange boliger.”

Unikke boliger der skiller sig ud
Randers Kaserne består af 2-4-værelses lejligheder, som er beliggende i to bygninger. Bygningerne er samlet i en karré-bebyggelse, der er placeret rundt om et centralt, grønt gårdmiljø. Søren Kellberg, afdelingsleder i EDC Poul Erik Bech Randers, siger:

”Der er tale om yderst funktionelle boliger, hvor intet er efterladt til tilfældighederne. Alt inventar er af gedigne materialer af høj kvalitet. Lejlighederne er tilegnet alle målgrupper, både det ældre ægtepar, som ønsker en funktionel bolig, som de kan blive i mange år frem og den unge studerende, som ønsker at bo i en uddannelsesby i rivende udvikling.”

”Området er 85 hektar stort og gennemskæres af gode veje og stisystemer, som indbyder til både vandre-, cykel- og rideture. Udover en naturrig beliggenhed, byder Randers Kaserne på en placering der samtidig er bynær. Inden for kort afstand ligger diverse idrætsanlæg, institutioner, skoler, uddannelser og indkøbsmuligheder. Randers Kaserne lever på mange måneder op til nutidens høje standarder for et godt liv, tæt på både by og natur.”

Søren Kellberg

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587715
Mobil: 21233703
E-mail: ske@edc.dk