Halvdelen af første etape på KobberEngen i Brøndby udlejet på kun 2 måneder

EDC Projekt Poul Erik Bech har på 2 måneder været i gang med at udleje første etape af KobberEngen i Kirkebjerg i Brøndby med i alt 463 bæredygtige lejeboliger. CapMan Real Estate ejer projektet og CASA er i fuld gang med at bygge de bæredygtige boliger i DGNB-guld-standard, hvor beboerne i første etape kan flytte ind den 4. 4. 2022. Det går forrygende med at udleje boligerne, hvor halvdelen af første etape på i alt 120 boliger allerede er udlejet.

CapMan Real Estate og CASA indgik for et år siden en aftale om det omfattende ejendomsprojekt kaldet KobberEngen på Sdr. Ringvej 27 i Kirkebjerg i Brøndby i en handel til over 1 mia. kr., der var en af de største ejendomshandler i Danmark i 2020. Det er samtidigt et af de største enkeltstående udlejningsprojekter for EDC Projekt Poul Erik Bech. Robert Feldt, Investment Director, CapMan Real Estate, siger:

”De 37.440 m2 begynder at tage rigtig fin form, og de første beboere i første etape kan flytte ind i de nye boliger til foråret. KobberEngen er på i alt 463 boliger i fire boligkarréer med mange grønne arealer og et parkeringshus med plads til 390 biler. Lejlighederne får alle altan eller terrasse, og varierer i størrelsen fra 1-5 værelser på 59-110 m2, som bygges i DGNB-guld-standard. Det er et superattraktivt projekt med udlejningsboliger i høj kvalitet, i gode størrelser og til en rimelig leje. Det er samtidig en god kommune og en fin beliggenhed tæt på Glostrup Station og den kommende letbane, som åbner i 2025.”

Han fortsætter: ”Vi er rigtig glade for samarbejdet med EDC Projekt Poul Erik Bech og deres ihærdige arbejde med de mange udlejninger. De har været med på hele rejsen siden projektet tog form og er de bedste til opgaven med deres store erfaring med store udlejningsprojekter. Det er gået stærkt med de første udlejninger, og på kun 2 måneder er halvdelen af første etape på 120 boliger allerede udlejet. Vi vidste godt der ville være stor efterspørgsel efter boligerne, men derfor er det selvfølgelig meget tilfredsstillende, hvor god en start projektet har fået.”

De første beboere kan flytte ind i lejlighederne den 4. 4. 2022, hvor første del tages i brug, mens sidste del af byggeriet afleveres i starten af 2023, så der er ca. 1 år tilbage af den samlede byggeproces.

Lang spændende rejse

EDC Projekt Poul Erik Bech formidlede tilbage i 2020 salget af Saint-Gobains grund i Brøndby til CASA, som er ved at bygge lejeboliger til CapMan Real Estate. EDC Projekt har været med helt fra start med at udvikle projektet og området, herunder et omfattende analysearbejde, to lokalplaner og en udviklingsplan for kommunen. Kenneth Nielsen, projektdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech, siger:

”Vi glæder os enormt over, at vi også har fået til opgave at leje de mange boliger ud. Fra vores mange andre udlejningsprojekter ved vi, at der fortsat er rigtig godt gang i lejeboligmarkedet. Det går hurtigt med udlejningerne i øjeblikket, og det er da også et super attraktivt projekt krydret med, at vi har et rigtig godt setup med dedikerede medarbejdere på sagen. Så det er ikke overraskende, at det er gået så hurtigt med at leje halvdelen af første etape ud.”

KobberEngen havde første åbent hus søndag den 21. november 2021, hvor første prøvelejlighed var klar og KobberEngen har åbent hus hver søndag. Læs mere på www.kobberengen.dk   

Kenneth Nielsen

Senior advisor, Partner, Ejendomsmægler & Valuar MDE
Telefon: 58587054
Mobil: 20330021
E-mail: kni@edc.dk