EDC Erhverv Poul Erik Bech, Esbjerg

Kontakt

Kirkegade 9
6700 Esbjerg

Telefon: 76104800
Email: 670@edc.dk
CVR: 21642932

Mandag 08:30 - 17:00
Tirsdag 08:30 - 17:00
Onsdag 08:30 - 17:00
Torsdag 08:30 - 17:00
Fredag 08:30 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Vi er din lokale erhvervsmægler med mange års erfaring indenfor køb og salg af erhvervsejendomme i Esbjerg og omegn.

Vores erhvervscenter er etableret for mere end 20 år siden, og vi er beliggende centralt i Kirkegade 9, som er en sidegade til gågaden Kongensgade. Erhvervscentret beskæftiger i dag flere lokale medarbejdere, og vi lægger alle vægt på at være aktive i byens erhvervsnetværksgrupper såsom EFB, Team Esbjerg Business, Varde Boldklub og Rotary. Vi ligger mange kræfter og tid i at holde os orienteret om nye forretninger og muligheder i hele den vestjyske del af Region Syddanmark.

Geografisk dækker vi mere end det gamle Ribe Amt, fra Skærbæk i syd til Skjern i nord. EDC Poul Erik Bechs erhvervscenter i Esbjerg er derudover en del af det landsdækkende netværk i EDC Erhverv. Vi ved, at køberen eller lejeren til en ejendom sjældent findes i lokalområdet – derfor er man som kunde i EDC Erhverv sikret en aktiv mæglerindsats på landsplan. Ved hjælp af vores landsdækkende køber/lejerkartotek, matcher vi hver dag tusindvis af potentielle købere og lejere op mod vores kunders ejendomme. Dette sikrer ikke blot et hurtigere resultat – det giver også vores kunder muligheden for at finde den helt rigtige køber eller lejer til ejendommen.

Vi beskæftiger os med investeringsejendomme, kontorlokaler til salg og leje, lager-/produktionsejendomme, butikslokaler, erhvervsgrunde, projektejendomme, samt udfærdigelse af skøde og lejekontrakter.

I dagligdagen lever vi fuldt op til EDC Erhvervs grundpiller: Etik, flid og godt købmandskab – så sikrer vi nemlig tilfredse kunder, hver gang.

Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Esbjerg ser frem til at samarbejde med jer.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun erhvervsejendomme i Esbjerg og omegn, som vores mæglere brænder for. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillighed og entusiasme gør en stor forskel for andre mennesker. Støtten kommer via overskuddet i mæglervirksomheden. Det kan du læse mere om på poulerikbechfonden.dk

Medarbejdere

Karsten Lindgård Jensen

Direktør og partner
Telefon: 58587407
Mobil: 23207921
E-mail: klj@edc.dk

Torben Christensen

Ejendomsmægler og Diplomvaluar, MDE
Telefon: 58587414
Mobil: 23616611
E-mail: tch@edc.dk