EDC Erhverv Poul Erik Bech, Herning

Kontakt

Østergade 14
7400 Herning

Telefon: 96260600
Email: 709@edc.dk
CVR: 41620706

Mandag 8.30 - 16.30
Tirsdag 8.30 - 16.30
Onsdag 8.30 - 16.30
Torsdag 8.30 - 16.30
Fredag 8.30 - 16.00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech Herning – din erhvervsmægler med mange års erfaring indenfor køb og salg af erhvervsejendomme i Midtjylland.

Vi er et lokalt forankret erhvervscenter med et stærkt bagland af professionelle erhvervsmæglere og medarbejdere. Vores primære geografiske fokus er Midt- og Vestjylland med udgangspunkt i Herning, hvor vi holder til på Østergade 14 midt på det centrale, pulserende strøg.

Vi dækker bl.a. Ikast, Brande, Holstebro, Ringkøbing, Skjern og Grindsted, og har i den daglige gang desuden et tæt samarbejde med vores erhvervscenter i Aarhus.
Vi er din lokale erhvervsmægler, der kan rådgive og hjælpe dig med køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme. Er du på jagt efter en lagerejendom i Ringkøbing? Ønsker du at sælge din boligudlejningsejendom i Herning? Eller er du på udkig efter butikslokaler i Holstebro? Vores erhvervscenter har et tæt samarbejde med øvrige erhvervsmæglere i EDC Poul Erik Bech, hvilket gør, at vi kan bistå hinanden på tværs af afdelinger. Sammen kan vores netværk af erhvervsmæglere sikre dig, at du får maksimalt udbytte med minimal risiko hvad angår køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme.
Vi kan hjælpe dig med:

Vi er et stærkt, reelt team, som løbende holder os fagligt opdateret på ejendomsmarkedet. Ærlighed, gode relationer og evnen til at eksekvere er kernekompetencer, som vi prioriterer højt i vores daglige arbejde. Vores erhvervsmæglere har desuden bred erhvervserfaring og et solidt kendskab til den finansielle branche. Således er du sikret en tryg, kvalificeret sparring og rådgivning gennem hele kunderejsen. Vi har stor erfaring med investeringsejendomme, herunder bl.a. boligudlejningsejendomme.

Af lokalkendte sager kan det nævnes, at vi har formidlet den store ejendomsportefølje i på Birkevej 2 i 7330 Brande bestående af 35 enheder for 40 mio. kr.

Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler. Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med over 600 medarbejdere, mere end 70 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 19 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer. EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen. Vi er med andre ord både lokale, regionale og nationale, og derfor kan vi også altid yde den bedste rådgivning i forbindelse med salg, udlejning og udvikling af erhvervsejendomme. Vores landsdækkende netværk og løbende kontakt til søgende kunder giver os en klar fordel, hvad end der er tale om at finde en ny lejer til dit tomme lejemål, afsætte din ejendom eller anskaffe den næste til din portefølje.

Vi er hverken ejet af en bank eller et realkreditinstitut. Vi er den eneste store fondsejede mæglervirksomhed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæglervirksomheden støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer?

Læs mere på www.poulerikbech.dk EDC Erhverv Poul Erik Bech købte medio 2020 Hernings ældste ejendomsmæglerfirma, EDC Niels Kofoed og Ib Schiermer. Siden opkøbet er vores position i Herning styrket markant, og vi oplever en stor interesse fra såvel købelystne investorer og brugere, der i den grad har fået øjnene op for det store potentiale, som Herning og de omkringliggende byer har at byde på. Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Herning ser frem til at samarbejde med dig.

Medarbejdere

Terkel Præst Berthelsen

Partner, Erhverv, HD-FR
Mobil: 51150162
E-mail: tpb@edc.dk

Michael Fænø

Partner, Erhverv, HD-FR
Telefon: 96260610
Mobil: 40159949
E-mail: mfa@edc.dk

Poul Lundorff

Erhvervsrådgiver
Mobil: 40155545
E-mail: plu@edc.dk

Mette Mundbjerg

Salgskoordinator
Telefon: 96260617
E-mail: mem@edc.dk

Anne-Sofie Riis Armenis

Salgskoordinator, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 96260608
E-mail: anar@edc.dk

Frank Poll

Landbrugschef, forstkandidat, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587709
Mobil: 22146528
E-mail: fpo@edc.dk