EDC Erhverv Poul Erik Bech, Sønderborg

Kontakt

Augustenborg Landevej 1
6400 Sønderborg

Telefon: 58588020
Email: 641@edc.dk
CVR: 40806857

Mandag 08:30 - 17:00
Tirsdag 08:30 - 17:00
Onsdag 08:30 - 17:00
Torsdag 08:30 - 17:00
Fredag 08:30 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderborg – din lokale erhvervsmægler med mange års erfaring indenfor køb og salg af erhvervsejendomme i Sønderborg og omegn. Vi er et professionelt og kompetent erhvervsteam med erhvervsmæglere, som har ekspertise inden for erhvervsejendomme i det sønderjyske erhvervsliv. Vores markedsområde spænder bredt fra Sønderborg til bl.a. Aabenraa, Tinglev, Gråsten, Stubbæk, Tønder og hele Als.

Vi har til huse i den moderne ejendom Augustenborg Landevej 1, der ligger tæt på byens centrale handelsstrøg. Vi er et erhvervsteam med dedikerede medarbejdere. For os er det lokale kendskab et nøgleord i vores daglige virke, og derfor sætter vi en dyd i at engagere os i Sønderborgs lokale erhvervsliv samt følge med i udviklingen af markedet i regionen. Er du på udkig efter et butikslejemål i Sønderborg? Søger du en lagerejendom i Aabenraa? Eller leder du efter et kontorlokale i Kolding? Vi følger udviklingen på markedet tæt og har stor viden inden for alle typer erhvervsejendomme i Sydjylland. Vi har desuden erhvervsmæglere med et stort netværk til øvrige regioner, så vi altid kan finde en køber eller sælger såvel lokalt som nationalt. Vi kan hjælpe dig med:

I dagligdagen lægger vi vægt på høj etik, god service og har altid kunden i fokus. Relationer er vigtige for os, og vi glæder os over, når vi kan hjælpe vores kunder flere gange. Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler. Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med over 650 medarbejdere, mere end 75 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 19 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer. EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen. Vi er med andre ord både lokale, regionale og nationale, og derfor kan vi også altid yde den bedste rådgivning i forbindelse med salg, udlejning og udvikling af erhvervsejendomme.

Vores landsdækkende netværk og løbende kontakt til søgende kunder giver os en klar fordel, hvad end der er tale om at finde en ny lejer til dit tomme lejemål, afsætte din ejendom eller anskaffe den næste til din portefølje.
Vi er hverken ejet af en bank eller et realkreditinstitut. Vi er den eneste store fondsejede mæglervirksomhed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæglervirksomheden støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer? Læs mere om fonden på poulerikbechfonden.dk

EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderborg blev etableret i 2012, og er siden da vækstet både hvad angår bemanding og aktiviteter. Vi står stærkt på markedet, og er til rådighed til at hjælpe netop dig med salg eller køb af erhvervsejendomme.
Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderborg ser frem til at samarbejde med dig.

Medarbejdere

Morten Dahl Rask

Direktør, Partner
Mobil: 23652427
E-mail: mrd@edc.dk

Bjørn Borg

Erhvervsmægler, Partner
Telefon: 58587551
Mobil: 61377113
E-mail: bbo@edc.dk

Cecilie Marie Andersen

Salgskoordinator
Telefon: 58588736
E-mail: cma@edc.dk

Frank Poll

Landbrugschef, forstkandidat, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587709
Mobil: 22146528
E-mail: fpo@edc.dk

Morten Wind Gram

Direktør, Partner
Mobil: 20234124
E-mail: mwg@edc.dk