EDC Erhverv Poul Erik Bech, Sønderborg

Kontakt

Augustenborg Landevej 1
6400 Sønderborg

Telefon: 58588020
Email: 641@edc.dk
CVR: 40806857

Mandag 08:30 - 17:00
Tirsdag 08:30 - 17:00
Onsdag 08:30 - 17:00
Torsdag 08:30 - 17:00
Fredag 08:30 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderborg – din lokale erhvervsmægler med mange års erfaring indenfor køb og salg af erhvervsejendomme i Sønderborg og omegn.
Vi er et professionelt og kompetent erhvervsteam med erhvervsmæglere, som har ekspertise inden for erhvervsejendomme i det sønderjyske erhvervsliv. Vores markedsområde spænder bredt fra Sønderborg til bl.a. Aabenraa, Tinglev, Gråsten, Stubbæk, Tønder og hele Als. Vi har til huse i den moderne ejendom Augustenborg på Landevej 1, der ligger tæt på byens centrale handelsstrøg.
Vi er et erhvervsteam med dedikerede medarbejdere. For os er det lokale kendskab et nøgleord i vores daglige virke, og derfor sætter vi en dyd i at engagere os i Sønderborgs lokale erhvervsliv samt følge med i udviklingen af markedet i regionen. Er du på udkig efter et butikslejemål i Sønderborg? Søger du en lagerejendom i Aabenraa? Eller leder du efter et kontorlokale i Kolding? Vi følger udviklingen på markedet tæt og har stor viden inden for alle typer erhvervsejendomme i Sydjylland. Vi har desuden erhvervsmæglere med et stort netværk til øvrige regioner, så vi altid kan finde en køber eller sælger såvel lokalt som nationalt. Vi kan hjælpe dig med:

Investeringsejendomme, herunder boligudlejningsejendomme

 • Se alle vores erhvervsejendomme i Sønderborg til salg

 • Kontorejendomme og kontorlokaler

 • Se alle vores kontorejendomme i Sønderborg til salg
 • Se alle vores kontorlejemål i Sønderborg

 • Industriejendomme, lagerejendomme, produktionsejendomme

 • Se alle vores industriejendomme i Sønderborg til salg
 • Se alle vores industriejendomme i Sønderborg til leje

 • Butikslokaler/detailbutikker, restauranter og caféer

 • Se alle vores butikker i Sønderborg til salg
 • Se alle vores butikker i Sønderborg til leje
 • Se alle vores restauranter og hoteller i Sønderborg til salg
 • Se alle vores restauranter og hoteller i Sønderborg til leje
 • Blandet bolig- og erhvervsejendomme

 • Se alle vores bolig- og erhvervsejendomme i Sønderborg til salg
 • Se alle vores bolig-og erhvervsejendomme i Sønderborg til leje
 • Andre erhvervsejendomme i Sønderjylland

 • Se alle vores erhvervsejendomme i Sønderjylland til salg
 • Se alle vores erhvervsejendomme i Sønderjylland til leje
 • I dagligdagen lægger vi vægt på høj etik, god service og har altid kunden i fokus. Relationer er vigtige for os, og vi glæder os over, når vi kan hjælpe vores kunder flere gange. Bl.a. har vi hjulpet møbelkæden Living-Room med at finde lejemål i Sønderborg og Aabenraa og skal også bistå dem med at finde fremtidige lejemål.

  Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler. Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med over 600 medarbejdere, mere end 70 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 19 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer. EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen. Vi er med andre ord både lokale, regionale og nationale, og derfor kan vi også altid yde den bedste rådgivning i forbindelse med salg, udlejning og udvikling af erhvervsejendomme. Vores landsdækkende netværk og løbende kontakt til søgende kunder giver os en klar fordel, hvad end der er tale om at finde en ny lejer til dit tomme lejemål, afsætte din ejendom eller anskaffe den næste til din portefølje.

  Vi har samtidigt en række dedikerede afdelinger:

  Vi er hverken ejet af en bank eller et realkreditinstitut. Vi er den eneste store fondsejede mæglervirksomhed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæglervirksomheden støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer? Læs mere på www.poulerikbech.d

  EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderborg blev etableret i 2012, og er siden da vækstet både hvad angår bemanding og aktiviteter. Vi står stærkt på markedet, og er til rådighed til at hjælpe netop dig med salg eller køb af erhvervsejendomme.
  Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderborg ser frem til at samarbejde med dig

  Medarbejdere

  Carsten Holm Barnekov

  Partner, Erhverv, afdelingsleder
  Telefon: 58587880
  Mobil: 61208366
  E-mail: cba@edc.dk

  Brian Pedersen

  Partner, Erhverv
  Telefon: 58587408
  Mobil: 51207837
  E-mail: bpe@edc.dk

  Morten Holm Møller

  Salgs- og udlejningsmægler, MDE
  Telefon: 58587376
  Mobil: 29706257
  E-mail: mhm@edc.dk

  Ulla Elholm

  Salgskoordinator
  Telefon: 58587390
  E-mail: ue@edc.dk

  Frank Poll

  Landbrugschef, forstkandidat, ejendomsmægler, MDE
  Telefon: 58587709
  Mobil: 22146528
  E-mail: fpo@edc.dk