EDC Erhverv Poul Erik Bech, Viborg

Kontakt

Vestergade 24 - Nytorv
8800 Viborg

Telefon: 58587710
Email: 751@edc.dk
CVR: 41081791

Mandag 08:00 - 16:00
Tirsdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Velkommen til EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg – din lokale erhvervsmægler med flere års erfaring inden for køb og salg af erhvervsejendomme i Viborg og omegn.

Vi er et dynamisk erhvervsteam med dedikerede erhvervsmæglere, der har et indgående lokalkendskab til det midtjyske erhvervsliv. Vores markedsområde spænder bredt fra Viborg til bl.a. Skive, Salling, Nykøbing Mors, Holstebro, Hobro og Bjerringbro. Du finder os i den idylliske, hvide hjørneejendom i Viborgs gågade, blot et stenkast fra Viborgs gamle midtpunkt, Nytorv.

For os er lokalkendskab, kundefokus og en løsningsorienteret tilgang nøgleord i vores daglige virke. Vi har et stort kendskab til området og et stærkt bagland af såvel købe- og søgelystne kunder, som sikrer, at vi kan se muligheder i ejendomme og komme med potentielle løsningsforslag. Med vores store berøringsflade af alt fra køb og salg af ejendomme til historikken og udviklingen i ejendomsbranchen i Viborg og omegn, sikrer vi totale løsninger, der er til fuld tilfredshed hos såvel køber, sælger, udlejer og lejer.

Til dagligt arbejder vi tæt sammen med erhvervscentret i Aarhus, der med sit store team af specialister bidrager til, at vi kan sikre den bedste og mest kvalificerede håndtering af opgaver. Herudover har vi at huse med EDC Poul Erik Bech bolig, hvorfor vi er godt klædt på til at håndtere sager inden for diverse segmenter i ejendomsbranchen.
Vores erhvervsmæglere trækker på en stor viden fra både detailhandlen og den finansielle branche, og har dermed kompetencerne til at rådgive dig om de finansielle problemstillinger, der kan være forbundet med en ejendomshandel. Inden for detailhandlen har vi bl.a. hjulpet den forhenværende ejer af Løvbjerg med at finde en ny køber til ejendommen, beliggende på Koldingvej 130. Sagen blev løst i samarbejde med erhvervscentrene i Aahus, Aalborg og Viborg, og vidner om, hvordan vi i EDC Erhverv Poul Erik Bech har et stort bagland af kompetencer, der sammen skaber synergieffekter.

Når du samarbejder med os, får du ikke blot glæde af den lokale erhvervsmægler. Vi er nemlig en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med over 500 medarbejdere, mere end 60 boligbutikker, og vi samarbejder med vores 18 erhvervscentre på tværs af hele landet om at løse dine udfordringer. EDC Poul Erik Bech har over 40 års erfaring og er en del af EDC-gruppen. Vi er med andre ord både lokale, regionale og nationale, og derfor kan vi også altid yde den bedste rådgivning i forbindelse med salg, udlejning og udvikling af erhvervsejendomme. Vores landsdækkende netværk og løbende kontakt til søgende kunder giver os en klar fordel, hvad end der er tale om at finde en ny lejer til dit tomme lejemål, afsætte din ejendom eller anskaffe den næste til din portefølje.

Vi er hverken ejet af en bank eller et realkreditinstitut. Vi er den eneste store fondsejede mæglervirksomhed i Danmark. Vi har et ønske om at give noget tilbage til de lokalsamfund, vi er en del af. Størstedelen af virksomheden er ejet af den almennyttige fond Poul Erik Bech Fonden. Gennem overskuddet i mæglervirksomheden støtter Poul Erik Bech Fonden foreninger, hvor frivillige ildsjæle gør en forskel for udsatte børn og unge. Kender du en lokal forening, der har brug for en håndsrækning, så hører vi meget gerne fra jer?

Læs mere på www.poulerikbech.dk

EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg har været repræsenteret siden 2016, og er siden da vækstet både hvad angår løste sager, bemanding og aktiviteter. I dag har vi opnået en markedsandel på over 25%, og arbejder fortsat på at styrke vores position i området.

Vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i Viborg, ser frem til at samarbejde med dig.

Medarbejdere

Bo K. Jørgensen

Partner, erhvervschef
Telefon: 58587896
Mobil: 26128029
E-mail: bkj@edc.dk

Arne E. Kjølhede

Erhvervsrådgiver
Telefon: 58587648
Mobil: 24593993
E-mail: aek@edc.dk

Frank Poll

Landbrugschef, forstkandidat, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587709
Mobil: 22146528
E-mail: fpo@edc.dk

Mette Lund Pedersen

Head of Back Office , Cand.jur.
Telefon: 58587886
E-mail: mepe@edc.dk