EDC Poul Erik Bech, Odense M

Kontakt

Hjallesevej 116
5230 Odense M

Telefon: 64401092
Email: 198@edc.dk
CVR: 37388483

Mandag Lukket
Tirsdag Lukket
Onsdag Lukket
Torsdag Lukket
Fredag Lukket
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Velkommen hos EDC Projekt Poul Erik Bech i Odense. Vi har stor erfaring med boligprojekter såsom projektsalg i Odense og på det resterende Fyn. Vi beskæftiger os med grunde og projektudviklingsejendomme, projektudvikling, projektsalg, seriesalg og udlejning af rækkehuse, lejligheder og villagrunde. Vi tilbyder service indenfor totalhåndtering og seriesalg, projektsalg og –udlejning. For at sikre en optimal og effektiv salgsindsats arbejder vi tæt sammen med de øvrige lokale boligbutikker i EDC.

Projektsalg og projektudlejning
Som en stærk spiller på hele Fyn indenfor boligprojekter, kan vi med vores store ekspertise og brede netværk bidrage til en klar værdiforøgelse for vores kunder. Vi bistår alt fra developere til bygherrer, som har brug for andet og mere end den traditionelle ejendomsmægler, når et projekt skal udlejes eller sælges. Jo tidligere vi er med i processen, jo bedre kan vi rådgive i forholdet til at sikre det mest optimale afkast – hvad end det drejer sig om aptering eller hvorvidt projektet skal sælges eller udlejes. Ved at agere som kundens faste sparringspartner og kontaktperson, hjælper vi til at give et klart overblik med tilfredsstillende resultater.

Kontakt EDC Projekt Poul Erik Bech i Odense hvis du vil have en professionel og erfaren ejendomsmægler til dit boligprojekt, som kan levere optimale resultater.

Totalhåndtering
Bliver din projektejendom, nybyggeri eller grund i eller omkring Odense ikke udnyttet optimalt? EDC Projekt Poul Erik Bech i Odense rådgiver om udviklingsmulighederne og hjælper dig efterfølgende i hele processen. Vi samler hele pakken for dig, eller vi kan sammensætte fleksible delpunkter. Med vores brede netværk og mangeårige ekspertise indenfor boligprojekter og projektudvikling kan vi repræsentere dig i alle henseender: Fra markedsanalyse, til projektudvikling, til koordinering mellem arkitekter, kommunen, ingeniører og entreprenører, samt efterfølgende projektsalg, udlejning og ejendomsadministration. Vi repræsenterer kunden udadtil og sørger for et klart overblik indadtil.

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun boligprojekter, som har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige kræfter bruger massevis af timer på at gøre en forskel for andre. Støtten kommer via overskuddet i mæglervirksomheden. Læs mere på poulerikbechfonden.dk

Medarbejdere