13 skræddersyede kontor- og værkstedslejemål udlejes i Brøndby

7.000 m² kontor- og værkstedslokaler i flerbrugerejendommen Kirkebjerg Hus udbydes til leje gennem EDC Erhverv Poul Erik Bech. De i alt 13 fleksible lejemål på mellem 225 m² og 2.500 m² kan skræddersyes til den enkelte virksomheds behov. Det sker i tæt samarbejde mellem udlejer og de kommende lejere. Erhvervslejemålene ligger på Kirkebjerg Allé 84-90 i Brøndby.

Flerbrugerejendommen Kirkebjerg Hus (KBHUS) rummer i alt tre kontorbygninger og en lager- og produktionsbygning. Frank Kristensen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herlev, fortæller om ejendommen:

”KBHUS har meget at byde på med lyse og arbejdsvenlige lokaler med en god loftshøjde, der giver en behagelig rumfornemmelse. Det er en meget fleksibel løsning at flytte ind i KBHUS, og de fleste lokalebehov kan opfyldes, da der er mulighed for at kombinere lejemålene. Hvis man har behov for det, kan man også tilvælge depotrum, lagerrum og lettere produktionslokaler i kælderplan. Derudover er der rig mulighed for at sætte virksomhedens præg på indretningen, da lejemålene tilpasses til de kommende lejere. Med andre ord kan du i KBHUS få et skræddersyet lejemål, som passer til netop din virksomheds behov og ønsker, og det er en stor fordel for mange lejere.”

Løgten Invest er udlejer af de 13 nyistandsatte lejemål. Direktør Sonni Rode Madsen siger: ”Når man flytter ind i KBHUS, flytter man også ind i et alsidigt kontorhus. I KBHUS bor der virksomheder fra forskellige brancher, og det skaber en synergieffekt og god atmosfære i huset. Der er både store og små lejere, og lejerne har adgang til faciliteter, der følger med at være en del af et større kontorfællesskab. De får bl.a. gode parkeringsforhold med et stort og gratis parkeringsareal lige ved døren og en indbydende kantineordning. I kantinen vælter lyset ind gennem store glaspartier, og her mødes lejerne på tværs og får glæde af den daglige videndeling.”

Attraktiv arbejdsplads i eftertragtet erhvervsområde

De præsentable lejemål på mellem 225 m² og 2.500 m² har et behageligt indeklima, da lokalerne er udstyret med mekanisk ventilation. Frank Kristensen, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech, siger:

”De kommende lejere i KBHUS kan tilbyde deres medarbejdere en attraktiv arbejdsplads. På begge sider af bygningerne er der mange vinduer, og det lader solen vælte ind og giver et flot lys på kontorerne. Derudover er der personalegoder som fitnesslokale med tilhørende omklædnings- og badefaciliteter – endda med sauna. KBHUS rummer alt, hvad en moderne virksomhed behøver, og så ligger ejendommen i kort afstand til alt, hvad medarbejdere efterspørger. KBHUS er en ideel mulighed for at etablere sig i et eftertragtet erhvervsområde.”

”KBHUS er lige i nærheden af indkøbsmuligheder, dagligvarer, en bager og café. Derudover er der kun 2,5 km fra motorvejsnettet med flere til-/frakørselsmuligheder. Der er også gåafstand fra Glostrup Station og Kirkebjerg Torv, så det er tæt på busser til Ishøj mod syd og Kongens Lyngby mod nord og buslinje 300S, der går mod Hovedbanegården og lufthavnen hvert tiende minut. I 2025 bliver placeringen ovenikøbet endnu bedre med et letbanestop blot få hundrede meter fra ejendommen. Området har virkelig en veludbygget infrastruktur, og det er en af fordelene ved den gunstige beliggenhed tæt på København.”

Læs mere om KBHus her

Vil du vide mere om udsigterne for kontormarkedet?

Hent magasinet KontorFOKUS her

Frank Kristensen

Partner, ejendomsmægler og valuar, MDE
Telefon: 58587789
Mobil: 51680468
E-mail: fkr@edc.dk