15.000 m² stor logistikejendom i Hasselager er nu solgt til lokal investor

ÅF Transport har netop solgt sin markante logistik- og lagerejendom på Alstrup Allé 11 – 15 i Hasselager til en lokal investor. Danske Fragtmænd fortsætter som lejer af ejendommen.
Den 15. november bliver den 15.456 m² store logistik- og lagerejendom i Hasselager overdraget til Ejendomsselskabet Vejlevej, der netop har købt den markante ejendom.
Anker Olesen er direktør for Ejendomsselskabet Vejlevej, der investerer i lager- og logistikejendomme og holder til på egnen. Han forklarer, at de fandt ejendommen yderst attraktiv af flere grunde:
”Industriejendomme har generelt høje afkast sammenlignet med boligudlejningsejendomme. Desuden er det et stort plus, at den ligger i vores eget lokalområde, tæt på motorvejen samt har højloftet lager og mange sluser og porte, hvilket er efterspurgt af mange i markedet.”
Danske Fragtmænd har lejet sig ind i bygningerne siden sidste år og kommer da også til at fortsætte som lejere på adressen. Det fortæller Mads Bjerrum Christensen, der er industrichef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus og har stået i spidsen for salget sammen med Søren Leth Pedersen, partner og direktør i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus:
”Danske Fragtmænd underskrev sidste år en flerårig lejekontrakt på adressen. Der er altså tale om en ren investeringsejendom, så udadtil kommer der ikke til at være ændringer, selvom ejendommen er faldet i nye hænder og solgt til en lokal køber, vi kendte i forvejen.”
Det er transport- og logistikvirksomheden ÅF Transport, der indtil nu har ejet den markante logistik- og lagerejendom. Da salget er et led i at afvikle virksomheden helt, havde man også et ønske om at sælge hurtigt, siger Mogens Madsen, direktør for ÅF Transport:

”Vi har været meget tilfredse med EDC Erhverv Poul Erik Bechs indsats for at lande en køber hurtigt – til den rigtige pris. Der har generelt været meget få fremvisninger, før køberen slog til. Det viser altså, at EDC Erhverv Poul Erik Bechs strategi med at finde en køber i sit lokale netværk har båret frugt.”