85 nyopførte ungdomsboliger på Nørrebro solgt

Folk står i kø til ungdomsboliger. Det var derfor heller ikke noget problem at udleje 85 nye ungdomsboliger med super beliggenhed på Sigurdsgade 27 og 31 på Nørrebro. Udviklingsselskabet Mäckler koncernen står bag ungdomsboligerne, som de med hjælp fra EDC Erhverv Poul Erik Bech har solgt videre til kapitalforvalteren Formuepleje.

Bygherren ”Sigurd 27”, som udviklingsselskabet Mäckler koncernen står bag, har her i starten af året solgt ungdomsboligprojektet til Formuepleje. EDC Erhverv Poul Erik Bech har stået for formidlingen af selskabshandlen. Investor og developer Finn Mäckler fra Mäckler koncernen siger:

”Vi oplever til stadighed en kæmpe stort efterspørgsel og efterslæb på ungdomsboliger til en fornuftig pris. Her hos Mäckler koncernen er vi et developerfirma, der startede op helt tilbage i starten af 1970’erne, og de seneste år har vores primære fokus været på at udvikle ungdomsboliger og familieboliger i København.”

”Vi har samarbejdet med EDC Poul Erik Bech gennem rigtig mange år og har altid været meget tilfredse med samarbejdet. Det har altid været et meget positivt samarbejde og rigtig gode relationer både før, under og efter, at sagerne er i gang. Det har sådan set været underordnet, hvilken afdeling det er, om det har været inden for ungdomsboliger, familieboliger, erhverv, projekt, detail, så har det altid fungeret upåklageligt. Det har det bestemt også været i denne sag med de 85 ungdomsboliger, hvor Knud Egehoved og EDC rimelig hurtigt formidlede en køber i form af Formuepleje, der overtog projektet.”

Knud Egehoved, Ejendomsmægler EDC Erhverv Poul Erik Bech siger: ”Der er ingen tvivl om, at ungdomsboliger står højt på agendaen blandt landets studerende i alle de store uddannelsesbyer i Danmark – og som investeringsprojekt er det i hvert fald ikke noget problem at få dem lejet ud. Vi er naturligvis rigtig glade for, at vi hurtigt var i stand til at finde en køber til disse flotte, nyopførte ungdomsboliger på Nørrebro.”

Ungdomsboliger med super beliggenhed

Ungdomsboligerne på Nørrebro er opført som to fritstående længebygninger i 5 etager med i alt 85 ungdomsboliger. Der er opført i alt 3.136 m2, heraf 448 m2 kælder med depotrum, teknikrum, cykelparkering, affaldsrum, vaskerum og fællesfaciliteter. Finn Mäckler siger:

”Ungdomsboligerne er ca. 32 m2 og har alle badeværelse, køkkenniche og fransk altan. Vi startede udlejningen i november 2019, og allerede i starten af året, hvor vi solgte ungdomsboligerne var der fyldt helt op. Vi havde således været i drift i 2½ måned og fejl og mangler var på plads, så det er den bedste måde for både køber og sælger at overdrage et projekt på, så det har kørt rigtig godt med salget til Formuepleje.”

”Vi har ikke hørt andet end, at lejerne i ungdomsboligerne er glade og tilfredse. Det er i hvert fald de udmeldinger, vi har fået. Der er stor rift om ungdomsboliger, men det er selvfølgelig altid et spørgsmål om at have konkurrencedygtige priser, så folk får mest muligt for sine penge. Den gennemsnitlige lejepris er således helt fornuftig på 6.250 kr. om måneden.”

Udover en fantastisk beliggenhed kun 100 meter fra den nye metrostation Skjoldplads på Nørrebro og tæt på Fælledparken, så peger Finn Mäckler på, at beboerne får en del for pengene, da der fx er køkkenniche med ordentlig ovn, keramiske kogeplader og store fornuftige badeværelser. Der er samtidig gulvvarme, som er nemt at regulere, så der ikke står radiatorer og fylder på værelserne.