Arkitektonisk kontorperle centralt i Fredericia kan nu blive jeres

I hjertet af Fredericia er en unik arkitekttegnet kontorbygning med gode parkeringsforhold nu til salg. Bygningen har flere anderledes og skæve detaljer, der fx kan tale til den kreative virksomhed, som gerne vil skille sig ud.

Vejlevej 24. Det er adressen på den 1.627 kvm store ledige kontorbygning og samtidig hovedindfaldsvejen til Fredericia. Det er dermed et kontordomicil med en særdeles god beliggenhed, som er til salg.

”Det ligger på vejen ud til messehallerne, der er ét af de mest kendte områder i byen,” siger John Wendel Vogt, der er erhvervsmægler i EDC Poul Erik Bech og står i spidsen for salget i samarbejde med erhvervsmægler Wencke Mørck Sørensen. Erhvervsmægleren tilføjer, at Fredericias placering i Trekantområdet også gør det til en attraktiv beliggenhed for mange virksomheder.

Svævende førstesal

Kontordomicilet er opført i 2009 i gedigne kvalitetsmaterialer og har tidligere huset SAXO Privatbanks administration. Bygningen skiller sig især ud med sine skæve vinkler og store vinduespartier, der skaber en åben og rummelig fornemmelse i bygningen. Det er samtidig forstærket af de åbne etageadskillelser og glasvægge inde i selve bygningen, fortæller John Wendel Vogt:

”Alt glasset, men også den åbne forbindelse fra kælderen og op til førstesalen gør, at det næsten virker som om, at den svæver.”

Inspirerende bygning

John Wendel Vogt kalder det en ”arkitektonisk perle”, der med sin unikke fremtoning især henvender sig til kreative erhverv.
”Domicilets unikke fremtoning med sine skæve vinkler og store lysindfald gør det til en spændende bygning, der inspirerer på en anden måde, end hvis det var en mere traditionel bygning. Domicilet kan derfor især henvende sig til flere kreative erhverv eller rådgivningsvirksomheder, der gerne vil signalere succes,” siger hun.

Bygningen byder også på egen parkeringsplads. Derudover er der lavet en aftale med naboejendommen, McDonalds, om muligheden for fælles parkeringspladser på de pladser, der grænser op til hinanden. Desuden kan Saxo Privatbanks tidligere ”drivein-bank”-kørselsbane, der ligger rundt om bygningen, også inddrages til yderligere parkeringspladser. Også indvendigt i bygningen er der fleksible muligheder for at dele rummene op afhængigt af behov, fortæller John Wendel Vogt.

Ejendommen er opført i to etager samt med fuld kælder og har et højt teknisk niveau. Bl.a. med ventilationsanlæg, elevator, elektriske persienner og ”enormt god akustik, selvom der er åben forbindelse mellem etagerne”, siger erhvervsmægleren.

Se kontordomicilet her