P. Justesen flytter: Attraktiv logistikejendom i Slagelse er til salg

Logistikejendom i udkanten af Slagelse og to minutter fra motorvejen er nu til salg til 29 mio. kr., da P. Justesen flytter ud. Ejendommen er opført i 2001 af Malaco-Leaf, men fremstår som ny og har højloftet lager, store udenomsarealer og præsentabelt kontorafsnit. Det gør den velegnet til en lang række logistik- og produktionsvirksomheder, udtaler den ansvarlige EDC Erhverv Poul Erik Bech-mægler.

Virksomheden P. Justesen A/S, der forhandler duty-free produkter, har siden 2012 lejet sig ind i logistikejendommen ved Slagelse, som er ejet af Danske Leasing A/S. Men fra den 1. oktober 2019 flytter virksomheden sine aktiviteter, og derfor har Danske Leasing A/S valgt at sætte ejendommen til salg.

Her får man meget for pengene med den knap 7000 kvm store ejendom, 18.244 kvm store udenomsareal og præsentable kontorfløj, der samtidig ligger tæt på Vestmotorvejen. Det forklarer Sven Lyse, partner og direktør for EDC Erhverv Poul Erik Bech på Vest- og Sydsjælland:

”En ejendom af denne type og beliggenhed til en salgspris på 29 mio. kr. er lidt af et scoop.  Det skal især ses ud fra, at det er en nyere og moderne ejendom med højloftet lager og pænt indrettet kontorafsnit samt velindrettede personalefaciliteter med omklædningsrum og frokoststue. Men også stort udenomsareal og gode rampeforhold, der derfor gør den nem at køre til og vende på for lastbiler. Oven i hatten har den en super god beliggenhed, da man nemt kan komme til og fra motorvejen, der ligger to minutters kørsel fra adressen.”

Sven Lyse fremhæver derfor, at ejendommen især egner sig til logistik- og produktionsvirksomheder:

”Med placeringen så tæt på motorvejen, det højloftede lager, gulv i ét plan og gode rampeforhold med syv ramper fra lagerafsnittet gør det ejendommen attraktiv for især logistik- og produktionsvirksomheder, der har brug for gode lagerforhold og tilkørselsforhold.”

Samtidig fremhæver Sven Lyse, at ejendommen rummer mange flere muligheder, da lageret nemt kan opdeles i mindre enheder.

”Lagerdelen er opdelt i to haller. Men derudover kan man sagtens opdele det i mindre enheder, som man har lyst til, da der ikke er nogle bærende piller. Så det er helt op til den nye ejer, der kan overtage bygningerne allerede fra den 1. november,” slutter han.

Se ejendommen her