Attraktive boligudlejningsejendomme tæt på havnen netop solgt i Korsør

Nyrenoverede boligudlejningsejendomme tæt på havnen i Korsør er netop blevet solgt til Ejendomsselskabet Christian den 4 P/S. Selskabet har købt de velholdte og fuldt udlejede ejendomme på Tårnborgvej i Korsør som et led i en udvidelse af ejendomsporteføljen. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af de fire ejendomme med et samlet etageareal på 1.523 m2 og et samlet grundareal på 1.512 m2.

Ejendomsselskabet Christian den 4 har udover de nyerhvervede ejendomme på Tårnborgvej 6, 8, 10 og 12 i Korsør, investeret i ejendomme i Kalundborg, og har indtil videre samlet 32 lejemål i Danmark og er på udkig efter flere. Medstifter og direktør af Ejendomsselskabet Christian den 4, Casper Abel med stor erfaring fra ejendomshandel i København og Næstved siger:

“Vi er rigtig glade for vores investering i ejendommene på Tårnborgvej i Korsør. Boligerne lever op til moderne standarder, er pænt istandsatte og taler lige ind i vores ønsker. Vi har været i de fleste af boligerne og vil selvfølgelig sikre os, at der ikke mangler at blive udbedret noget. Vi kan konstatere, at alle m2 er udnyttet rigtig godt, hvilket har stor betydning for os, da vi ikke ønsker store boliger, hvor de sidste m2 er svære at udleje eller er dårligt udnyttet.”

“Vi føler, at vi har gjort en god investering. Vandkantsdanmark er stadig meget interessant og giver god mening for os. Boligudlejningsejendommene er som sagt i flot stand og har i øvrigt gennemgået en byfornyelse i 1996 og 1998 med tilhørende præmiering af bevaringsforeningen. Derfor er der heller ikke nogen utilsigtede overraskelser, hvilket er betryggende.”

Et samarbejde, der bærer frugt
De attraktive boligudlejningsejendomme på Tårnborgvej i Korsør er 2-3-værelses lejligheder. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommene og Ringkjøbing Landbobank har stået for finansiering. Casper Abel fra Ejendomsselskabet Christian den 4. siger:

“Vi har oplevet et rigtig godt samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech og Ringkjøbing Landbobank, der med stor fleksibilitet og professionalisme har været en effektiv sparringspartner i hele forløbet. I første omgang var vi interesserede i en anden ejendom i Slagelse Kommune, men fik efterfølgende anbefalet dem på Tårnborgvej i Korsør af Morten Hansen fra EDC Erhverv. De matchede vores interesser, og da vi senere også fik Sven Lyse fra EDC Erhverv med indover, blev det klart, at det var et samarbejde, vi ville se til ende.”

Velbeliggende kommune i vækst
Korsør er den næststørste by i Slagelse Kommune med næsten 15.000 indbyggere, kendt for at være en maritim købstad, der huserer bl.a. Søfartsstyrelsen og Flådestationen. Partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech, Morten Hansen siger:

“Det er en efterhånden færdigsleben diamant, der ligger på Tårnborgvej, tæt på havnen og ikke langt fra Storebæltsbroen, som troner op over himlen fra alle udsigtspunkter. Ligesom mange andre boliger i Korsør er der vandudsigt fra ejendommene og motorvejen er meget tæt på. Desuden er ejendommene tæt beliggende ved Korsør midtby, hvilket også gør dem attraktive. Kommunen er i rivende udvikling og en stor stigning i indbyggere forventes frem mod 2045. Derfor er Slagelse også en kommune med et stort behov for flere boliger og erhvervslokaler.”

Morten Hansen

Partner, Erhverv, MDE
Telefon: 58587719
Mobil: 61723317
E-mail: moh@edc.dk