Bestyrelsesmedlem i RICS Danmark ny vurderingschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech

Michael Mikkelsen (54) er ansat som ny vurderingschef i EDC Poul Erik Bech København. Han kommer til med en solid erfaring inden for vurderingsområdet, hvor han senest har siddet som Head of Credit/direktør i Kinnerton Capital. Michael har også været vurderingschef for Spar Nord i Østdanmark, Head of Property survey i FIH-erhvervsbank og har siden 2017 været i bestyrelsen i RICS Danmark, hvor han desuden har taget sin RICS-certificering.

Michael Mikkelsen afløser direktør Jørgen Jørgensen, som har fungeret som vurderingschef for EDC Erhverv Poul Erik Bech i de seneste mange år.

”Jeg havde min første samtale med Poul Erik Bech for fem år siden, hvor det var oppe at vende, om jeg skulle ansættes som vurderingschef” udtaler Michael Mikkelsen og fortsætter:” Dengang var timingen ikke korrekt, men da snakken genopstod, kunne jeg ikke sige nej. Det har været nogle positive samtaler, hvor jeg har kunnet se mig selv i de værdier, som virksomheden og Poul Erik står for. Jeg fornemmer en bestemt ånd i EDC Erhverv Poul Erik Bech, der gør det sjovt og motiverende at gå på arbejde.”

”Jeg er havnet i et team på fire meget kompetente og dygtige medarbejdere. Vores konkrete arbejde består i at servicere de kunder, som har behov for en valuarvurdering, så de får en retvisende vurdering af deres ejendom. Vi er næsten alle RICS-certificerede valuarer, hvilket faktisk er ret unikt”.

Kommer til at løbe stærkt
EDC Erhverv Poul Erik Bech er medlem af RICS, som er en garanti for det højst tænkelige faglige niveau kombineret med etiske og moralske retningslinjer. Vurderingsafdelingen er specialister i at give et seriøst billede af den specifikke ejendoms økonomi – de har styr på tallene, fortæller Michael Mikkelsen, der i øvrigt er godkendt som registreret ejendomsmægler:

”Vurderingsafdelingen er lidt nørdet, men det skal vi også være, da det er et meget snævert område, som er enormt væsentligt for alle, der har med ejendomme at gøre. Det er meget sjældent, at kunder køber ejendomme kontant. De låner ofte i banken, og det er her, vi kommer ind i billedet med en retvisende vurdering. Når det er sagt, så ser jeg i høj grad frem til at komme ud og møde kunderne og mærke den store passion, de har. Det smitter af og en god kontakt med kunderne lægger grobund for en succesfuld forretning.”

”Jeg kommer til afdelingen med en masse erfaring. Selvfølgelig har jeg ikke den samme brancheerfaring, som Jørgen Jørgensen har, og det er jeg meget opmærksom på, så jeg skal udnytte hans enorme erfaring og tage ved lære i den kommende tid. Det driver mig at arbejde med komplekse projekter og sikre, at de i sidste ende bliver til en succes. Samtidigt holder jeg af at arbejde med mennesker, så det falder mig naturligt at indtage lederrollen, udvikle og udfolde mine medarbejdere ved at lade dem gøre det, de er bedst til med en forståelse for ’mennesket bag’. Jeg ser frem til en spændende tid, hvor vi i afdelingen vil fortsætte det gode vurderingsarbejde.”

Vurderingsafdelingen er en del af EDC Poul Erik Bech, der er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed med mere end 70 boligbutikker og 18 erhvervscentre fordelt i hele landet.