CALUM har netop købt større projektgrund i Vestbjerg ved Aalborg: ”Godt at være tilbage på vores gamle hjemmebane”

En projektgrund på knap 1,5 ha i Vestbjerg tæt på Aalborg er netop solgt til ejendomsudviklingsfirmaet CALUM, der får mulighed for at udvikle et byggeprojekt med op til 5.000 m² tæt på virksomhedens hjemstavn i Aalborg. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af den eftertragtede projektjord.

CALUM har base i Aalborg og København og har i mere end 25 år udviklet over 2.000 boliger og i alt opført og renoveret mere end 300.000 m² i Danmark. Nu får ejendomsudvikleren endnu en Aalborggrund i porteføljen på Mejlestedvej 19-21.

”Vi har et generelt fokus på de danske vækstcentre og ikke mindst i og omkring København. Derfor føles det rigtig godt, efter en mindre pause, nu at være tilbage på vores gamle hjemmebane i Aalborg. Vi tilbyder nøglefærdige ejendomsprojekter fra start til slut, og projektgrunden på Mejlestedvej 19-21 i Aalborg bliver ingen undtagelse,” siger Morten Nielsen, Salgschef hos CALUM, og fortsætter:

”Det er en interessant case, som vi står foran nu. Generelt er der stor efterspørgsel efter både ejer- og lejeboliger i området ved Vestbjerg ved Aalborg. Omkring grunden ligger flere indbydende områder og faciliteter, hvor vi nu vil bidrage med et nyt spændende projekt. Lokalplanen giver mulighed for at bygge op til 5.000 m², som kan udlægges som tæt/lavt byggeri som er rækkehuse i 1. eller 2. plan. Men der kan også bygges fritliggende parcelhuse, da vi har mulighed for at sælge grundene stykvise, men vi vil gå efter at bygge tæt/lavt byggeri i vores vanlige høje kvalitet tilpasset og integreret i de smukke omgivelser.”

CALUM blev etableret af advokat Henrik Calum i 1989, der i sine første år fokuserede på opkøb og renovering af ejendomme. Siden 2003 har virksomheden imidlertid kun udviklet og opført nøglefærdige projekter.

Et eftertragtet område
Grunden på Mejlestedvej 19-21 er placeret i centrum af Vestbjerg, der er en populær satellitby til Aalborg. Projektgrunden omfatter bl.a. byens forhenværende tennisanlæg. Michael Stilling, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, siger:

”Der er tale om et eftertragtet område og en spændende projektgrund med mange gode muligheder for CALUM, der vender retur til Aalborg for at lave dette spændende byggeprojekt. Projektgrunden ligger meget attraktivt i centrum af Vestbjerg, 11 km nord for Aalborg. Byen er højt prioriteret bosætningsby i Aalborg Kommune, der oplever en positiv nettotilflytning.”

”Vestbjerg By bærer overordnet præg af parcelhusbebyggelse i tæt forening med erhverv, der alt sammen er omkredset af attraktive faciliteter. Tæt på grunden findes et større rekreativt anlæg, Vestbjergs egen skole og børnehave, idrætshal og Hammer Bakker blot 700 meter væk,” siger han.

Artiklen er blevet bragt i InvestorFokus. Læs den nyeste udgave af InvestorFokus her.

Michael Stilling

Partner, ejendomsmægler & DiplomValuar, MDE
Telefon: 58587151
Mobil: 23292646
E-mail: stilling@edc.dk