Carglass rykker ind i bilhuset My Garage i Vejle

Et af Nordens største bilhuse har fået Carglass som nyeste lejer. EDC Erhverv Poul Erik Bech har stået for udlejningen i den ombyggede tæppefabrik.

Tirsdag 1. oktober slår Carglass dørene op for sin nye afdeling i Vejle – i My Garage-bygningen, som er blandt Nordens største bilhuse med 20.000 kvadratmeter og foreløbig omkring 20 forskellige partnere som bilforhandlere, værksteder og andre tilbud til bilentusiaster.

”Vi havde brug for større lokaler, og My Garage er en oplagt placering for os, fordi her allerede nu er samlet en del eksklusive bilforhandlere. Mens vi skifter ruden, kan kunderne gå rundt i bygningen og se på udstillede biler og meget andet,” siger administrerende direktør Carina Bukkehave fra Carglass.

Virksomheden har 13 afdelinger over hele landet og får 450 nyindrettede kvadratmeter i My Garage.

Bilhuset åbnede for et par år siden i en gammel tæppefabrik, som er blevet omdannet til et bilmekka med blandt andet forhandlere af eksklusive bilmærker som McLaren og Rolls Royce samt autoriseret service af Porsche.

”Vores ambition har været at skabe et stort bilhus ved at samle alt, som kan interessere bilentusiaster, og her supplerer Carglass på glimrende vis vores eksisterende vifte af forhandlere, specialværksteder og servicetilbud,” siger Lars Bjørnbak, administrerende direktør i My Garage.

Kontakten til Carglass blev formidlet af EDC Erhverv Poul Erik Bech Vejle, som står for at udleje de resterende ledige kvadratmeter i den totalrenoverede og ombyggede tæppefabrik.

”My Garage er en spændende nyskabelse og et glimrende eksempel på, hvordan vi kan udnytte gamle fabrikshaller, hvor produktionen er nedlagt eller flyttet til udlandet. My Garage samler en række tilbud, der supplerer hinanden, og her passer Carglass godt ind med endnu et tilbud til bilister. Vi har stadig ledige lokaler, som kan indrettes efter lejerens behov. Med sit helt unikke og eksklusive koncept er lejemål i My Garage oplagte for virksomheder, som gerne vil i kontakt med engagerede bilentusiaster og nyde fordel af, at så mange eksklusive virksomheder er samlet under ét tag,” siger partner og erhvervschef Claus Fenger.

Ud over eksklusive bilmærker huser My Garage fx forhandlere af motorcykler og klassiske biler samt skadescenter og malerværksted.