Charmerende investeringsejendom i Bagsværd netop solgt for 10,5 mio. kr.

En smuk ældre investeringsejendom med to erhvervslejemål og ti klubværelser på Bagsværd Hovedgade 172 i Gladsaxe Kommune er netop solgt til prisen på 10,5 mio. kr. Ejendomsselskabet H.N. EJENDOMSINVEST har købt den fuldt udlejede ejendom med en byggeret på 407 m² og planlægger at opføre en tilbygning med boliger. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet salget af ejendommen med et etageareal på 489 m² og et grundareal på 769 m².

Den private investor Jesper Klostergaard Fink har ejet den gulpudsede murstensejendom på Bagsværd Hovedgade 172 i fem år, men han har nu valgt at sælge. Han fortæller:

”Jeg har i noget tid overvejet at sælge, og derfor blev det nuværende gunstige marked det sidste skub til, at jeg kontaktede EDC Erhverv Poul Erik Bech. Jeg har ført samarbejdet med erhvervsmægler Michael Thodsen, som har stået for erhvervsudlejninger i ejendommen, og det var faktisk også ham, der i sin tid formidlede salget af den til mig, så det var nærliggende at tage fat i ham igen. Jeg er meget tilfreds med forløbet, da der hurtigt er blevet taget hånd om tingene, og det har været en god og effektiv handel.”

En perle af en ejendom centralt i Bagsværd

H.N. EJENDOMSINVEST har købt ejendommen, der er delt op med 197 m² erhverv i stueplan og 292 m² beboelse på 1. og 2. sal. Erhvervsdelen er udlejet til den marokkanske restaurant DAR ATLAS og ejendomsmæglerbutikken EDC Michael Tang Bagsværd. Murugasan Claes Nielsen, direktør i H.N. EJENDOMSINVEST, siger:

”Ejendommen passer rigtig godt ind i vores portefølje og imødekommer kravene om en ejendom med beboelse, erhverv og udviklingspotentiale, som vi mødte fra banken. Den står snorlige og er fuldt udlejet, og det gør det til en god case med et fornuftigt startafkast på 4,56%. Derudover anslås byggeretten at have en værdi på 2 mio. kr., der er indlagt i købsprisen, så afkastet er i virkeligheden større.”

”Med byggeretten på 407 m² håber vi på at udvide med en tilbygning med boligenheder. Men den store ubekendte lige nu er, at der er forurening på grunden, så vi håber, at det bliver en medgørlig proces at få det fjernet. Michael Thodsen fra EDC Erhverv har været god i hele processen. Vi var tøvende pga. uvisheden med grunden, men han var meget proaktiv og hjalp mig med at undersøge de forskellige muligheder.”

Partner Michael Thodsen fortæller: ”Det er en ældre perle på hovedgaden i Bagsværd og tæt på grønne områder og offentlig transport. Ejendommen fremstår i rigtig god stand med nypudset facade, nyere tag og termovinduer, og erhvervsarealerne er nyrenoverede. Der er stor efterspørgsel på både bolig- og erhvervslejemålene, da placeringen centralt i Bagsværd og med 25 minutter til København, tiltaler mange.”

”Der er heller ingen tegn på, at det kommer til at ændre sig. Gladsaxe Kommune har knap 70.000 indbyggere, og indbyggertallet forventes at stige med 17,7% frem mod 2045, så befolkningsvæksten sikrer, at der forsat vil være et behov for både boliger og erhvervsejendomme. Derudover arbejder kommunen for at gøre det mere attrak­tivt at bosætte sig og drive virksomhed i Gladsaxe ved at styrke byen med lokale handelsmuligheder, grønne byrum og attraktive bolig- og erhvervsområder. Desuden kommer der seks letbanestationer på Ring 3, og dermed vil Gladsaxe blive bundet endnu bedre sam­men inden for kommunen og med resten af hovedstadsområ­det.”

Michael Thodsen

Partner, ejd.mægler og DiplomValuar, HDFR, MRICS, MDE
Telefon: 58588703
Mobil: 61675735
E-mail: mit@edc.dk