Cofoco åbner hotel i København til sommer

Cofoco har opkøbt kendt hotel på Vesterbrogade i København efter længere tids søgen. EDC Erhverv Poul Erik Bech har været mægler på købet og fulgt processen fra start til slut.

Madkoncernen Cofoco har købt Hotel Copenhagen Crown på Vesterbrogade 41 i København. Adressen har en lang historie som hotel og går helt tilbage til omkring 1880. Hotellet har heddet Copenhagen Crown Hotel de sidste 30 år, men får nyt navn med ejerskiftet. Hotellet bliver Cofocos første efter at have været på udkig i længere tid, og om tilføjelsen siger direktør og ejer Christian Lytje:

”Vi har igennem længere tid ønsket at gå ind i hotelbranchen og har ledt efter det rigtige sted i København, som vi nu har fundet på Vesterbrogade 41. Samtidig med købet af hotellets drift har vi fået mulighed for at købe bygningen. Dette giver os en unik mulighed for at skabe præcis det hotel, vi ønsker, og renoveringen er faktisk allerede i fuld gang. Vi forventer at hotellet står helt færdigt i løbet af sensommeren.”

Hotellet kommer til at indeholde 90 værelser, hvoraf et par stykker af dem har en lille tilhørende have. Derudover indrettes stueetagen med et større lobbyområde og en hyggelig gårdhave. Begge vil være åbne for både hotellets gæster og københavnere til kaffe, drinks og vin hele dagen igennem.

”Vi vil skabe et hyggeligt og personligt hotel, hvor bæredygtigheden er i fokus, og selvfølgelig i et prisleje, der er til at betale, – altså præcis samme mantra, som vi har succes med på vores restauranter. Vi ser en stærk synergi mellem vores restauranter og hotellet, og vi tror på, at vi med hotellet kan være med til at give folk en endnu bedre oplevelse, når de besøger København,” siger Christian Lytje.

Succes avler succes

Michael Thodsen, partner hos EDC Erhverv Poul Erik Bech, og erhvervsmægler Kenneth Hauge Jacobsen har hjulpet Cofoco med handlen. Michael Thodsen har gennem årene haft flere forretninger med Cofoco og været i løbende dialog med dem om, hvad de søger. Da det kom frem, at ejeren af Hotel Copenhagen Crown ønskede at sælge, var der derfor heller ingen tvivl om, hvem der kunne være den rette nye ejer.

Efter forventningsafstemning med sælger underskrev begge parter købsaftalen, og Michael Thodsen ser nu frem til at følge Cofocos indtræden på hotelmarkedet.

”Vi ønsker naturligvis både køber og sælger tillykke med handlen. Cofocos nye kurs skal helt sikkert nok blive en stor succes, præcis som de har været det på restaurationssiden”, siger han.

Kontakt:

Michael Thodsen
Partner, EDC Erhverv Poul Erik Bech
Mobil: 61 67 57 35
Tlf: 33 30 10 03
mit@edc.dk

Caroline Fehrn,
Kommunikationschef
Cofoco
Mobil: 28 28 87 36
caroline@cofoco.dk