Danmarks hurtigst voksende donutkæde Bronuts er kommet til Aalborg

Bronuts åbnede i august 2019 deres første butik, og under et år senere har kæden nu åbnet dørene til den fjerde. Bronuts blev hurtigt et hit med sine to butikker i Aarhus, derefter kom København på kortet, og nu er de farverige donuts også landet i Aalborg på Dannebrogsgade 9 i Vestbyen. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen.

Bronuts har over det seneste år taget donutelskere med storm. Realitystjernen Türker Alici og medstifter Ninos Oraha åbnede i august 2019 deres første donutbutik. Kun få måneder senere købte mangemillionæren Brian Sørensen, der er kendt for at have opbygget Cult-imperiet, en tredjedel af Bronuts. Sidenhen har det kun taget endnu mere fart for kæden, der laver donuts i alle regnbuens farver og topper dem med alt, hvad den søde tand begærer – bl.a. Twix, Mars, Bounty, Oreos, Kinder og Daim.

Butik nummer 4 på under et år

Allerede inden dørene til den nye butik på Vesterbrogade 37 i København blev slået op, havde Bronuts annonceret åbningen af deres nye butik i Aalborg. Türker Alici, medejer af Bronuts, fortæller:

“Vi havde regnet med, at Bronuts ville blive populært, men at det ville gå så hurtigt og blive så vildt et tilløbsstykke, dén havde vi ikke set komme. Vi giver vores gæster et skud god energi – både i form af energisk service og så selvfølgelig i form af vores lækre donuts, og det er åbenbart nøglen. Vi ridder på en bølge, og vi har store drømme for fremtiden. Nu har vi i samarbejde med EDC Poul Erik Bech fundet de helt rigtige lokaler i Aalborg, så vi her d. 16. juli kunne åbne vores fjerde butik. Jeg ser frem til i den     kommende tid at se, hvordan aalborgenserne tager imod os – vi har i hvert fald planer om at forkæle dem.”

Ninos Oraha, medejer af Bronuts, glæder sig også over den nye butik i Aalborg: “Vi sælger ikke kun Bronuts med kærlighed, vi sælger en hel oplevelse. Så det er virkelig en fed følelse, at vi nu med den nye butik kan sprede endnu flere oplevelser og smil rundt omkring i Danmark.”

Bronuts er flyttet ind i et charmerende lejemål med god synlighed i Aalborg: ”Lejemålet er flot istandsat og ligger på en af Vestbyens mest attraktive placeringer på hjørnet af Dannebrogsgade og Istedgade. Der er store vinduespartier, som sikrer optimale eksponerings- og udstillingsmuligheder, og derfor er stedet oplagt til et koncept som Bronuts, der taler til både øjnene og smagsløgene. Jeg har hørt meget godt om Bronuts’ donuts, så det glæder mig, at vi kunne hjælpe dem med at komme til byen, og jeg skal da uden tvivl forbi og smage, når de åbner,” siger Tom Dorf Møller, erhvervsmægler i EDC Poul Erik Bech Aalborg, med et smil på læben.

Bronuts har et fast sortiment med donuts, som man kan indlede længerevarende forhold til, og derudover eksperimenterer de løbende med forskellige donuts, der kommer og går, og som derfor kun tillader kortvarige affærer. Navnet Bronuts er en sammentrækning af ’Bro’ og ’donuts’.

Facaden af butikken fra da Art By Me havde lokaler på stedetFacaden af butikken på lang afstand.

 

 

 

 

 

 

Facaden på Dannebrogsgade 9. Tidligere havde Art by Me lokaler på adressen.