Harald Nyborg åbner ny butik i Frederikssund: Skaber værdi til ejendommen og til byen

Én af landets største detailkæder åbner meget snart ny butik i Frederikssund. Harald Nyborg har nemlig lejet sig ind på 2.150 m² i "Den gamle Kvickly" som ejendommen kaldes i lokale folkemunde. Med en placering centralt i Frederikssund ønsker Harald Nyborg at tilgodese kunderne i området, mens man også håber på, at deres ankomst vil skabe øget værdi for byen. EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland har formidlet udlejningen af detaillokalet.

En ny æra begynder på Falkenborggården 4 i Frederikssund, hvor altmuligfolkets favorit, Harald Nyborg, har lejet sig ind centralt i byen. Arne Gerlyng Hansen, adm. direktør i Harald Nyborg, siger:

“Vi har undersøgt mulighederne for at etablere en butik i Frederikssund i en længere periode nu. Baseret på en større postnummerundersøgelse kan vi se stor værdi i at komme tæt på en markant kundegruppe i området. Så skal kunderne ikke køre så langt for at handle hos os. Vi er glade for, at der opstod en mulighed for at leje os ind på Falkenborggården 4 – også fordi, det er en lidt atypisk placering for os.”

Han uddyber: “Normalt bygger vi en Harald Nyborg butik op på en bar grund lidt uden for centrum, men denne ejendom passer faktisk fint til vores behov. Nu får vi en lidt anderledes Harald Nyborg inde i byen og derfor ikke som boksbutik, som kunderne ellers har været vant til at se. Det er vi selvfølgelig spændte på, men vi ser et stort potentiale og ser frem til at kunne byde kunderne velkommen, når vi åbner dørene op i løbet af september. Indtil da undergår lokalet en mindre renovering og optimering.”

En by i udvikling
I “Den gamle Kvickly” flytter Harald Nyborg ind som nabo til FitnessWorld i et område af Frederikssund, der er i rivende udvikling:

“Vi er meget tilfredse med at få Harald Nyborg ombord i ejendommen, hvor de passer rigtig godt ind i vores lejemix. Vi ville gerne have en lejer, der kunne trække nogle kunder til, og det ønske opfylder Harald Nyborg i høj grad. De skaber ikke alene værdi til ejendommen, men også til hele byen. Der sker i forvejen en masse i den centrale del af Frederikssund, hvor diverse udviklings- og boligprojekter skyder op, og tilkomsten af Harald Nyborg taler rigtig godt ind i denne positive udvikling,” siger udlejer, Mads Søndergaard.

Jacob Lunding, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland, har bistået udlejningen af ejendommen. Han siger: “Vi er meget glade for at have hjulpet kunden med en god udlejning af et særdeles attraktivt detaillokale centralt i Frederikssund. Der har historisk set været god trafik til ejendommen, og der foregår en masse byudviklingsprojekter i området, som går hånd i hånd med den befolkningstilvækst, der forventes over de næste år. Dermed får lejemålet en fin synlighed – også forøget af placeringen tæt på tungt trafikerede veje. Vi håber at den nye lejer falder godt til i ejendommen og takker begge parter for et godt samarbejde og en tilfredsstillende proces.”

Et stærkt samarbejde
Mads Søndergaard siger: “Vi har haft et rigtig godt samarbejde med EDC Erhverv Poul Erik Bech og ikke mindst med Jacob Lunding, der har været dybt professionel. Vi har skabt en relation, som vi meget gerne gør brug af igen til fremtidige samarbejder.”

Arne Gerlyng Hansen siger: “Selvom EDC Erhverv Poul Erik Bech har været udlejers mand, så har vi haft et godt og smidigt forløb. De har svaret hurtigt og været et fint talerør for vores behov. Så det har været en tilfredsstillende proces, som vi er glade for at få fuldbyrdet nu. Vi glæder os til at åbne i Frederikssund, en god handelsby, og ser frem til at møde kunderne.

Om Harald Nyborg
Harald Nyborg blev grundlagt i 1904 og er en dansk, familieejet butikskæde, der forhandler værktøj, elektronik, haveudstyr og meget mere fra sine i alt 51 lokationer i Danmark.

Jacob Lunding

Partner, salgs- og udlejningschef, MRICS, MDE
Telefon: 58587854
Mobil: 20207565
E-mail: jal@edc.dk