Kreative caféer og koncepter pibler fortsat frem i gadebilledet: Garnbutik åbner i hjertet af Hillerød

Efter coronapandemien sprang diverse kreative caféer og koncepter frem på landets handelsstrøg og gågader. Den kreative bølge lever fortsat i bedste velgående, hvor flere og flere kreative koncepter skyder frem. Senest er garnbutikken Englestrikk åbnet på en af Hillerøds måske smukkeste placeringer. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen af lejemålet, hvor der i fremtiden vil bugne af garn, strik og tætte strikkefællesskaber.

På Slangerupgade 2 i Hillerød lige ved eventyrlige Frederiksborg Slot åbner nu en splinterny garnbutik. Visionen for Englestrikk er at skabe et samlingssted for fællesskaber, arrangementer og prisvenligt garn:

”Jeg har længe drømt om at åbne en garnbutik, så det føles selvfølgelig enormt godt, at jeg nu kan slå dørene op og byde kunderne indenfor – og så på en flot og central placering i den by, jeg bor i. Så jeg har været meget tilfreds med samarbejdet med EDC Erhverv Poul Erik Bech, der har været en stor hjælp til at gøre det muligt at finde en rigtig fin butik i min hjemby,” fortæller Line Krøyer Lind, som indtil åbningen af butikken har arbejdet som folkeskolelærer.

Hun fortsætter: ”Hos Englestrikk vil vi gerne tilbyde prisvenlige garnalternativer, så alle kan være med, men vi vil også forsøge at skabe et dejligt strikkefællesskab og samlingspunkt bl.a. via vores arrangementer. Til at begynde med vil vi afholde arrangementer et par gange om måneden, hvor man bl.a. kan komme til ’strik og bobler’ eller ’strik og kaffe’, men på sigt er det planen, at mange flere spændende, sjove og hyggelige events skal til – det kunne være barselsstrik, strik for børn og meget mere. Nu glæder vi os bare til at åbne og byde kunderne velkomne.”

Englestrikk åbner tirsdag 2. april 2024, men der vil være konkurrencer og gode tilbud hele åbningsugen. Læs mere om Englestrikk på www.englestrikk.dk eller på instagram-profilen: Englestrikk.dk.

Fantastisk placering
Lejemålet på Slangerupgade 2 i Hillerød rummer fine faciliteter som 70 m² butikslokale, lagerrum, toilet og køkken. Det er nu lejemålets placering, der sætter kronen på værket, fortæller Jacob Lunding, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Nordsjælland:

”Lejemålet har en helt igennem fantastisk placering i begyndelsen af Slangerupgade, hvor der er udsigt til smukke Frederiksborg Slot, der nås på blot to min. til fods. Dertil er kompetente nabober som bl.a. sportsbutikken Løberen, en frisør og skråt overfor er det nye Zleep Hotel, der har etableret café i bunden. Gaden har en fin butiksdiversitet og er velbesøgt hele året af danske- såvel som udenlandske besøgende, der vil opleve slottet og dets parker. Vi er glade for at have bistået kunden med en fin udlejning og ser frem til at følge Englestrikk i ejendommen. Vi ønsker dem held og lykke og tak for samarbejdet.”

Jacob Lunding

Partner, salgs- og udlejningschef, MRICS, MDE
Telefon: 58587854
Mobil: 20207565
E-mail: jal@edc.dk