Miele er flyttet til AAA-placering på Lille Torv i Aarhus

Hvidevare-giganten Miele har netop åbnet et smukt showroom, butik og trænings- og oplevelsescenter på en fantastisk placering på Lille Torv 2 i Aarhus. Det er således et af byens bedst beliggende butikslejemål lige overfor Magasin. Samtidigt er det en flot facadeeksponering og lækre lokaler af kvalitetsmaterialer med mange forbipasserende og besøgende. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen af de 500 eksklusive m2, og har samtidigt Mieles tidligere showroom på knap 1.000 m2 til udlejning i Vejle.

Miele er et eksempel på en nyere trend, hvor showrooms og oplevelsescentre i højere grad kombineres med en fysisk butik som erstatning for en udelukkende bundlinjedrevet butik. Claus Larsen, direktør for Miele Danmark, siger:

”Vi har valgt at flytte vores showroom fra Vejle, da lokalerne simpelthen blev for store til vores behov, så vi er gået fra 1.000 m2 til 500 m2. Vi er dog flyttet til nogle mindre kontorer i Vejle Midtby, som bliver base for vores administrative personale og kørende sælgere og teknikere. Men vi har valgt at flytte vores trænings-, oplevelsescenter og butik, som vi kalder Miele Experience Center til en super lokation i smukke aarhusianske lokaler. Det er en del af Mieles globale strategi om, at vi ønsker mindre udstillinger i de største byer i de lande, vi er repræsenterede i, og vi kommer endnu tættere på forbrugerne, som kan komme forbi og få produktundervisning af vores dygtige medarbejdere, så kunderne fx ikke bare bruger varmluftsovnen på 180 grader hele tiden, men får en ordentlig forbrugertræning i ’Lær din ovn at kende’.”

”Vi kommer til at afholde en del arrangementer i den nye butik for både kunder og forhandlere. Vi håber derfor vi på, at vi kan møde endnu flere kunder på strøget i Aarhus, hvor vi efter en lang søgning har fundet det helt ideelle sted med en fantastisk AAA-placering. Vi er er superglade og stolte af vores nye butik, og vi har haft et godt og tæt samarbejde med Frank Heskjær i EDC Erhverv. Det er en Premium-lokation, der passer perfekt til vores Premium-brand med kvalitetsprodukter, der holder i rigtig mange år, og som lever op til vores slogan om kvalitet forud for sin tid, hvor vi i mere end 120 år har produceret produkter med ekstraordinær lang levetid, så det er et supergodt match.”

Miele har knap 200 medarbejdere i Danmark og mere end 120 forhandlere rundt omkring i landet. Derfor vil de også bruge lokationen i Aarhus til forhandler- og forbrugertræning. Miele holder officiel åbningsfest den 25. september 2021 i de nye flotte lokaler på Lille Torv i Aarhus.

Ikke kun bundlinjedrevet butik

Frank Heskjær, Head of International Retail i EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen af lokalerne i Aarhus og siger:

”Miele er et godt eksempel på en nyere trend i detailhandlen, hvor showrooms og oplevelsescentre kombineres med en fysisk butik som erstatning for en udelukkende bundlinjedrevet butik. Miele har valgt at leje sig ind i et af byens absolut bedste butikslejemål. Det bliver ganske enkelt ikke meget bedre i Aarhus. Lille Torv er noget af det mest eksklusive byen kan byde på, og når der tilmed er tale om det mest attraktive hjørne i området, så bliver det svært at forestille sig noget bedre. Det er et af de sjældne butikslejemål, vi her har haft fornøjelsen af at have lejet ud, og vi håber Miele bliver meget glade for den nye fantastiske AAA-lokation.”

Nu udlejes Mieles tidligere showroom

Det centralt beliggende transportcenter og erhvervspark Exxit 59 kan tilbyde en sjælden erhvervsejendom på 997 m² på Logistikvej 3, 7100 Vejle til udlejning med en unik eksponering mod motorvej E45 med ca. 80.000 forbipasserende køretøjer i døgnet. EDC Erhverv Poul Erik Bech formidler udlejningen af den spændende ejendom for Exxit 59, der er ejet af ejendomsudvikler og investor CASA Group. Siden 2011 har ejendommen på grund af den unikke beliggenhed været kombineret kontor og showroom for Miele. Se sagen her.

Frank Heskjær

Head of Retail
Telefon: 58587879
Mobil: 53307374
E-mail: fth@edc.dk