NORMAL åbner stor butik med 33 meters facade på Søborg Hovedgade

Den første NORMAL-butik i Søborg i København slår snart dørene op. Det sker på Søborg Hovedgade 47, hvor supermarkedet ALDI tidligere havde butik, inden butikskæden forlod det danske marked. Det er et regulært butikslokale med stor synlighed, et etageareal på 565 m² og hele 33 meters facade. EDC Erhverv Poul Erik Bech har formidlet udlejningen til NORMAL.

Den danskejede detailkæde NORMAL, der sælger helt normale varer til unormale priser, åbner nye butikker i stor stil. Kæden har nu 682 butikker fordelt i Danmark samt i 7 andre europæiske lande. Og flere er på vej. Christa Nesheim, Expansion Manager, NORMAL, siger:

“Vi åbner vores første NORMAL i Søborg på Søborg Hovedgade fredag 26. april 2024. Vi overtager en velbeliggende og meget synlig butik, som efterlever vores mange ønsker til et velfungerende butikslokale. Søborg Hovedgade er ved at blive færdigrenoveret med flere grønne og indbydende områder, hvilket også gjorde beslutningen nemmere. Vores kunder kan glæde sig til vi åbner i nye, flotte lokaler.

Lejemålet er midt på Søborg Hovedgade og er nabo til bl.a. Røverkøb og Flügger Farver og ligger tæt på både Rema 1000, Coop 365 m.fl.

Unik oplevelse og kæmpe åbningsfest 
Sortimentet i NORMAL omfatter bl.a. kendte mærkevarer inden for personlig pleje, make-up, konfekture og husholdningsartikler. Når dørene slås op til en ny NORMAL-butik, sker det altid med et brag af en åbningsfest, så kunderne kan se frem til events, konkurrencer, giveaways – og masser af god stemning.

Christa Nesheim, NORMAL, siger: “Vi ønsker, at vores kunder får en unik oplevelse, når de besøger vores butikker. Vi har et stort, fast og bredt sortiment, men vi får også hele tiden nye varer hjem, så kunderne kan altid finde spændende nyt i vores mange butikker. Vi glæder os til at byde kunderne i Søborg og omegn velkomne.”

Attraktiv handelsgade
Erhvervschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Taastrup, Lotte Bach, siger: ”NORMAL åbner i en tidligere ALDI-butik midt på Søborg Hovedgade. Det er stort regulært butikslokale på 565 m2 med bagbutik/lagerrum med adgang fra læsserampe, kontor, frokoststue og toiletter, som er vigtige kriterier for NORMAL. Samtidigt er der 15-25 p-pladser, der deles med Røverkøb på en parkeringsplads bag butikken. Søborg Hovedgade er en velfungerende og attraktiv handelsgade, der er kendt for sit gode handelsliv og mange spændende specialbutikker, så vi ønsker dem alt mulig held og lykke, og med deres fasttømrede koncept og store popularitet er vi sikre på, at butikken nok skal blive en succes.”

Lotte Bach

Erhvervschef - Valuar & Ejendomsmægler MDE
Telefon: 21228931
Mobil: 21228931
E-mail: loba@edc.dk