Nyt corona-vaccinationscenter åbner på rekordtid i Shoppen i Aalborg

Det danske vikarbureau Carelink med speciale inden for sundheds- og plejeindustrien åbner vaccinecenter onsdag den 15. december 2021 i ’Shoppen i Aalborg. EDC Erhverv Poul Erik Bech har på rekordtid fundet lokaler til Carelink, der med det nye vaccinecenter har kapacitet til at vaccinere 20.000 aalborgensere om ugen.

I Danmark er vi på kort tid gået fra en periode, hvor Corona ikke længere var en samfundskritiks sygdom til, at der i øjeblikket er rekordmange der rammes af sygdommen. Samtidigt med at alle over 40 år nu tilbydes vaccine nummer tre, så var der akut behov for endnu et vaccinationscenter i Aalborg, og der skulle i den grad rykkes hurtigt.

”Vi skulle på rekordtid finde nye lokaler til et nyt vaccinationscenter, så vi kontaktede EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg torsdag eftermiddag i sidste uge og allerede i morgen onsdag åbner vi i ’Shoppen’ i Aalborg. Det er helt fantastisk. Det var altafgørende, at vi kunne finde egnede lokaler, som vi kunne flytte hurtigt ind i, var placeret fornuftigt og med mange parkeringspladser i nærheden. Og jeg må sige, at vi har oplevet en usædvanlig høj service, og der er virkelig rykket hurtigt,” siger Jens Heimburger, adm. direktør i Dansk Generationsskifte, der er ejere af Carelink. Han fortsætter:

”Allerede torsdag aften lå der en række forslag til lejemål i Aalborg fra EDC Erhverv. Vi er jo gået fra en periode, hvor Corona ikke var en samfundskritiks sygdom til, at der i øjeblikket er flere og flere, der rammes af sygdommen. Vi skulle derfor rykke enormt hurtigt, også nu hvor alle over 40 år tilbydes tredje vaccinationsstik. Derfor er det også enormt tilfredsstillende, at vi kunne få detaljerne hurtigt på plads på lejemålet allerede fredag eftermiddag med rigtig god hjælp, hurtighed og smidighed fra EDC. Det betyder, at vi onsdag åbner vores vaccinecenter med en kapacitet på at vaccinere 20.000 aalborgensere om ugen.”

Carelink har 65 quicktest steder herhjemme og har også vaccinationscentre i Aarhus, Roskilde og fire steder i Region Syddanmark.

Samfundskritisk opgave

Carelinks nye vaccinationscenter åbner onsdag i ’Shoppen’ på Vandmanden 5, 9200 Aalborg SV. Michael Stilling, partner EDC Erhverv Poul Erik Bech Aalborg, siger:

”Det er selvfølgelig tilfredsstillende at være med til at finde et godt og egnet lejemål til en samfundskritisk opgave. Lejemålet er på 1.465 m2, og det var afgørende, at lokalerne var klar til at rykke ind i med det samme. Carelink åbner således i Fitness DK’s forhenværende lokaler. Lejemålet er ideelt, da det var tilgængeligt, og der nemt kunne indrettes diverse kontorer, testområder mv., og det går selvfølgelig hurtigt, når der primært skal sættes skillevægge op. Der er elevator og rulletrappe op til arealet til barnevogne og gangbesværede og placeringen i ’Shoppen’ er god, da der er flere tusinde gratis parkeringspladser, så vi er glade for, at vi hurtigt har kunnet hjælpe med at finde lokaler.”

Carelink er et dansk vikarbureau med speciale indenfor sundheds- og plejeindustrien, der leverer midlertidig arbejdskraft til hospitaler, plejehjem, klinikker og private borgere i form af sundhedsfagligt personale, såsom sygeplejersker, SOSU-assistenter, pædagoger, m.m.

Michael Stilling

Partner, ejendomsmægler & DiplomValuar, MDE
Telefon: 58587151
Mobil: 23292646
E-mail: stilling@edc.dk