Rødvin, hvidvin og bobler flytter til attraktiv flagskibsbutik i Aarhus

På Marselis Boulevard 173 i Aarhus ligger et moderne og lyst kontordomicil på 680 m². Ejendommen har tidligere været benyttet som revisorkontor, men nu bliver ejendommen fyldt op med Pinot Noir, gin og alverdens andre former for store vine og alkohol. Den Kongelige Hofleverandør, H.J. Hansen Vin, har nemlig lejet sig ind i ejendommen, der skal fungere som flagskibsbutik, butik og showroom for den familieejede vinspecialist. EDC Erhverv Poul Erik Bech har hjulpet H.J. Hansen Vin med at finde de attraktive lokaler.

Historien bag H.J. Hansen går helt tilbage til 1829, og familievirksomheden har kun vokset sig større siden. I dag er eksperterne i vin og spiritus et landsdækkende foretagende, der gennem ejerskabet og samarbejdet med Vinspecialisten, har mere end 50 vinbutikker fordelt i hele landet. Etableringen af flagskibsbutikken i Aarhus kommer bl.a. fra et ønske om et endnu tættere samarbejde med de jyske erhvervskunder samt at kunne vise det store sortiment indenfor vin, spiritus og Riedel-glas.:

”Vi har længe haft et ønske om en flagskibsbutik i Aarhus med plads til at holde events som vinsmagning og glassmagning. Samtidig ønsker vi at drive salg fra en fysisk butik centralt placeret både for private og professionelle, da vi har mange kunder på erhvervs- og restaurantdelen i Jylland. Derfor giver det god mening, at vi nu flytter tættere på kunderne, hvor de kan se og smage vores store produktportefølje. Dertil er det vigtigt for os at komme tættere på vores jyske Vinspecialisten-partnere, hvilket vil og skal forstærke det fremtidige samarbejde yderligere,” fortæller Dorthe Priess, adm. direktør i H.J. Hansen Vin.

Hun fortsætter: ”Vi repræsenterer vin- og spiritusprodukter fra hele verden, som vi har eneforhandling på. Derfor var det vigtigt for os at finde et lejemål, der matchede vores profil. Vi så på forskellige emner, men vi er overbeviste om, at vi har fundet det helt rigtige, da ejendommen ligger centralt i Aarhus med hurtig adgang til Ringvejen og E45, den har en god størrelse, og vi får en ekstraordinær synlighed. Derudover får vi supergode parkeringsforhold, hvilket er meget vigtigt for os, da det gør det markant nemmere for kunderne at komme til butikken. Nu undergår ejendommen en gennemgribende renovering, hvor vi har indretningsarkitekter, der hjælper os med at skabe det helt rigtige udtryk for vores butik og showroom.”

H.J. Hansen Vin er Kongelig Hofleverandør og leverer bl.a. vin til kongehusets arrangementer. Virksomheden repræsenterer i øvrigt kongehusets vinslot, Château de Cayx i Frankrig, så alle kongehusets vine kan købes hos H.J. Hansen eller hos en lokal Vinspecialisten-butik.

En sublim domicilejendom
Lejemålet på Marselis Boulevard er beliggende i et af Aarhus mest attraktive områder. Nye, moderne faciliteter gør ejendommen til noget af en perle at drive erhverv fra. Poul Vogelius, revisor og ejer af ejendommen, siger: ”Vi er glade for, at H.J. Hansen Vin har valgt at leje sig ind i vores ejendom. Der har været fin efterspørgsel på lejemålet, men vi føler, at vi nu har fundet de helt rigtige lejere. Jeg har selv haft til huse i ejendommen i mere end 15 år med min virksomhed Vogelius Revision, men i de sidste 3 år har Kvist & Jensen, stats. aut. revisorer holdt til i kontorlokalerne, som jeg i sin tid selv renoverede. Da Kvist & Jensen valgte at flytte andetsteds hen, var det tid til at tænke nyt, og Marselis Boulevard 173 går nu en spændende tid i møde, hvor lokalerne får et helt nyt udtryk. Det kræver en større renovering, som vi ser frem til at følge og få eksekveret på, i den nærmeste fremtid.”

Dan Honoré, erhvervsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech formidlede udlejningen af H.J. Hansen Vins nye lokaler. Han siger: ”Vi har i en længere periode ledt efter egnede lokaler til H.J. Hansen Vin. Den første henvendelse kom i december 2020, og vi har haft en række fremvisninger i perioden frem til i dag. Marselis Boulevard er en lille perle i Aarhus, der har flere unikke anvendelsesmuligheder. Alle 680 m2 er fordelt på to etager, henholdsvis i stuen og på underetagen, hvor der er en god loftshøjde, som åbner op for flere praktiske løsninger. Hele ejendommen er yderst fleksibel, da der flere steder er let bærende vægge og kombineret med den suveræne placering, er det en helt sublim ejendom. Vi er glade for at kunne hjælpe dem med at finde den rette ejendom til deres forretning i Aarhus og ønsker dem al held og lykke i fremtiden,” siger han.

Professionelt samarbejde
H.J. Hansen Vin overtager lejemålet 1. august 2022, men forventer at være helt på plads i det tidlige efterår. Om samarbejdet med EDC Poul Erik Bech, siger Dorthe Priess: ”Vi har haft et godt samarbejde med EDC Poul Erik Bech, der har været professionelle hele vejen igennem og forstået, hvad vi ledte efter, men også udfordret os mht., hvilke ejendomme der ville være ideelle for os. Vi har haft en positiv oplevelse med forløbet og glæder os til at kunne tilbyde en ekstraordinær vinoplevelse for kunderne i Aarhus.”

Dan Honoré

Erhvervsmægler, MDE, Diplom i Vurdering
Telefon: 58587687
Mobil: 21516269
E-mail: dho@edc.dk