Veletableret lokal farvehandel til salg i Lystrup: Slutningen på en æra

I Lystrup lidt nord for Aarhus er tiden inde til forandring. Efter 110 berigende og succesfulde år på hjørnet i det centrale kryds i Lystrup, leder den markante og ikoniske ejendom på Lystrupvej 238 efter en ny ejer. Ejendommen er netop sat til salg for 8 mio. kr. for de 785 m2. EDC Erhverv Poul Erik Bech står for formidlingen af salget af ejendommen.

Efter snart 50 år i Lystrup Farver og et hav af unikke relationer, minder og gode stunder rigere, er det tid til forandring. Farvehandleren har besluttet, at æraen på et unikt kapitel skal lukkes og et nyt kapitel skal starte. Jens Christian Jensen siger:

”Farvehandlen i Lystrup vil på mange punkter altid have en speciel plads i mit hjerte. I mine 76 år har jeg arbejdet i flere farvehandlere, men ingen tid kan sammenlignes med tiden i Lystrup Farver. Jeg har altid haft mit udgangspunkt i Lystrup, og det har været min base i snart 50 år, ”siger Jens Christian Jensen.

”Min tid hos Lystrup Farver har givet mig relationer for livet, og jeg ser tilbage på en tid, hvor jeg har været så heldig at kunne kombinere arbejde med interesse. For mig at se er det et livsværk og en livsstil, hvor mit job er min hobby. Derfor er det også vemodigt at skulle sælge ejendommen, men det er også en beslutning, som har ligget mig på sinde i noget tid, da min dåbsattest er blevet for gammel. Derfor er jeg taknemmelig for den hjælp og rådgivning, som EDC Erhverv Poul Erik Bech indtil videre har bistået mig med.”

Ejendom med gode muligheder
Den nuværende farvehandel har et etageareal på 785 m2, hvoraf 225 m2 ligger i kælderen, og hvor 90 m2 af ejendommen er udlejet til en cykelsmed. Resten af ejendommen står tom til købers frie disposition. Rasmus Kjærulff Ingemansen, erhvervsrådgiver i EDC Erhverv Poul Erik Bech udtaler:

”Der er tale om en ejendom med mange anvendelsesmuligheder, hvor køberen vil få mulighed for at sætte sit eget præg på lokalerne. Ejendommen har en central placering i Lystrup, hvor den ligger med god eksponering ud til forbipasserende. Det vil selvfølgelig være oplagt med en farvehandel, men placeringen er ideel for erhvervsdrivende, som ønsker at drive butik, showroom, café eller lignende, og hvor der både er mulighed for kontor, opbevaring og salgsrum. Foruden salgsarealet i stueetagen, indeholder ejendommen også en 1.sal, som er mulig at omdanne til en beboelseslejlighed.”

”Ejendommen fremstår præsentabel med nyere zinkinddækninger og nyere tagpap. Til ejendommen er der tilknyttet 10 parkeringspladser, som gør det let tilgængeligt for såvel medarbejdere som kunder at parkere nær ejendommen. Det er en meget interessant og ikonisk ejendom, som siden 1911 har prydet Lystrups bybillede. Det bliver spændende at se, hvem der får glæde af ejendommen fremover og jeg ønsker Jens Christian Jensen alt det bedste med den kommende pensionstilværelse.”

Rasmus Kjærulff Ingemansen

Erhvervsmægler - Investering, Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587204
Mobil: 20969087
E-mail: ri@edc.dk