Wolt flytter ind i EDC Poul Erik Bech lokaler i Odense og lejer butik i København

Den finske takeaway-leverandør Wolt med de velkendte blå cykelbude vil inden årets udgang servicere kunder med dagligvarer leveret direkte til døren på kun 15-30 minutter i flere danske byer. Konceptet hedder Wolt Markets og bliver en ny måde at drive supermarked på. EDC Erhverv Poul Erik Bech har netop udlejet en butik til Wolt i halvdelen af EDC’s egne lokaler i Odense. Samtidigt har EDC Erhverv også udlejet en butik til Wolt i København NV. Begge butikker åbner snarligt.

I marts 2019 flyttede Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed EDC Poul Erik Bech – både erhverv, bolig og ejendomsadministrationsselskabet LEA Ejendomspartner ind i halvdelen af en ejendom på Vestre Stationsvej 25A, 5000 Odense C. Lokalerne blev gennemrenoveret, og nu er den anden halvdel udlejet til Wolt, som er ved at indrette et moderne købmandskoncept og åbningen er lige om hjørnet.

”EDC Poul Erik Bech købte ejendommen i 2018 af Salling Group, som tidligere havde drevet en Netto-butik på adressen, så det har været mest oplagt med en lignende lejer. Wolt flytter således ind i velbeliggende lokaler og bliver vores nabo her i Odense centrum. Det er velbeliggende lokaler på 336 m2 og en ejendom med gode eksponeringsmuligheder. Samtidigt har Wolt haft stor indflydelse på indretningen, der er gode parkeringsforhold og ejendommen er genbo til den nye letbane. Lejekontrakten er underskrevet, renoveringen er i fuld gang, og planen er, at de allerede åbner i denne uge i midten af december, så folk kan handle de ting ind til jul, som de lige står og mangler,” siger Ove Nørgaard, udlejningschef EDC Erhverv Poul Erik Bech Odense. Han fortsætter:

”Wolt er mest kendt som takeaway-leverandør til kunderne, men nu udvider de altså med et nyt koncept med eget supermarked kaldet Wolt Markets. Konceptet går ud på, at Wolt vil levere dagligvarer til kundernes dør på mindre end 30 minutter. De er således en ny konkurrent til dagligvarebutikker i de større byer i Danmark. Kunderne kan ikke selv handle fysisk i Wolts nye onlinesupermarkeder, men skal bestille i deres APP eller hjemmeside og får leveret på sin adresse, så det er et interessant, nyt koncept i den danske detailhandel, så det bliver spændende at følge som nabo. Wolt er glade for den centrale placering i Odense, hvorfra de kan nå et stort antal potentielle kunder.”

Wolt har testet konceptet i Finland og Grækenland, hvor de har modtaget god respons fra kunderne og har haft enorm vækst i antallet af butikker.

Butikker skal være tæt på

Wolt Market følger samme koncept som på takeaway-delen med deres kendte blå cykelbude, der leverer inden for en halv time. Kunderne kan vælge mellem 2.000 dagligvarer til levering hjemme, på arbejdspladsen eller som afhentning i butikken. Udvalget dækker de mest almindelige dagligvarer som frugt og grønt, kød, mælkeprodukter, tandpasta og lign. En ny butik åbner i København NV i starten af det nye år.

Steffen Falch, erhvervsrådgiver, EDC Erhverv Poul Erik Bech København, siger: ”EDC Poul Erik Bech er Danmarks største landsdækkende mæglervirksomhed og samarbejdet mellem de ansvarlige mæglere på detailområdet på tværs af landet skærpede opmærksomheden på Wolts behov for butikslokaler. Det har medvirket til, at vi flere steder har udarbejdet lejeaftaler og forsat arbejder på at tilbyde flere muligheder til virksomheden. Lejemålet på Glasvej 3 i København NV er udtryk for samarbejde mellem EDC’s datterselskab La Cour & Lykke og EDC Erhverv Poul Erik Bech’s detail afdeling.”

”Wolts nye butik i NV er 349 m² og får indgangsparti direkte til Glasvej, der er en sidegade til Frederikssundsvej, ganske tæt på Nørrebro St. Wolt er også her i fuld gang med renoveringen og forventer at åbne i starten af det nye år. København NV har i de seneste år oplevet en spændende og positiv udvikling, hvor nye kreative og innovative virksomheder er flyttet til kvarteret og flere butikker, restaurationer og caféer skyder frem. Med den nye Metro Cityring er Nordvest blevet tæt forbundet med Københavns øvrige kvarterer. De nye onlinesupermarkeder er en virkelig spændende trend på detailmarkedet, så vi glæder os til at følge Wolt og ønsker dem held og lykke med det nye koncept.”

Kunderne kan med det nye koncept være endnu mere fleksible, da Wolt kan levere dagligvarer i udvalgte områder på mellem 15-30 minutter, så det er som udgangspunkt langt hurtigere udbringningstid end konkurrenterne på markedet. Konceptet går ud på, at der er korte leveringstider, så butikkerne skal være placeret tæt på, hvor folk bor.

I første omgang er der ikke kapacitet til at holde døgnåbent, så butikkerne vil have åbent fra mellem kl. 08.00 og 10.00 til mellem kl. 20.00 og 22.00.