EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus ansætter mægler med fokus på detail og kontor

Dan Honoré (31) er ansat som ny erhvervsmægler for EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus. Den tidligere traineepraktikant hos EDC-gruppen i Fredericia og mægler hos EDC Poul Erik Bech i Ebeltoft er nu, efter at have arbejdet nogle år hos home, Nybolig og Newsec i København, vendt hjem til den jyske hjemstavn og EDC Poul Erik Bech.

Dan Honoré begyndte som erhvervsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aarhus d. 1. juni. Han er ansat i erhvervscenterets forretningsenhed, der specialiserer sig inden for salg og udlejning af butikker og kontorer i Aarhus og omegn. Om sin nye stilling siger han:

”Det er dejligt at være tilbage. Jeg kan virkelig mærke, at jeg er kommet ind i en stor virksomhed med klare retningslinjer og processer. Der er styr på tingene her. Jeg glæder mig til at komme i gang og arbejde med et stærkt team i ryggen. Jeg kender detail- og kontorbranchen gennemgående og har erfaring som erhvervsmægler og fra ejendomsbranchen mere generelt. Det bliver godt at få mine kompetencer og mit brede netværk sat i spil i stillingen.”

Ansættelsen af Dan Honoré er et led i at styrke detail- og kontorområderne yderligere. Retail- og kontorchef Frank Heskjær fortæller:

”Vi er meget glade for at have fået Dan med på holdet. Han kommer med et stærkt netværk gennem sin erfaring som erhvervsmægler, og han har et stort kendskab til både kontor og detail. Vi oplever en meget positiv udvikling i vores forretningsenhed, og med Dan som en del af teamet er jeg sikker på, at vi i endnu højere grad kan være ejendomsbranchens foretrukne partner, når det gælder løsning af opgaver inden for butik, restauration og kontor.”

Dan Honoré

Erhvervsmægler, MDE, Diplom i Vurdering
Telefon: 58587687
Mobil: 21516269
E-mail: dho@edc.dk

Frank Heskjær

Head of Retail
Telefon: 58587879
Mobil: 53307374
E-mail: fth@edc.dk