EDC Erhverv Poul Erik Bech er flyttet til Rådhuspladsen i Aarhus

EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus har grundet vækst og manglende plads netop flyttet ind i nye og større lokaler på Rådhuspladsen 3 overfor Aarhus Rådhus. De flyttede ind i sidste uge og de sidste flyttekasser er dermed ved at blive pakket ud. Erhvervscenteret, der tæller knap 20 medarbejdere, er klar til at byde kunder og forretningsforbindelser og snart endnu flere medarbejdere velkomne i de flotte, nyrenoverede lokaler.

EDC Erhverv Poul Erik Bechs erhvervscenter i Aarhus er et stærkt kompetencehus med knap 20 dedikerede medarbejdere af ejendomsmæglere, som er specialister inden for erhverv og med egen projektafdeling til såvel store som små projekter. Ny erhvervsdirektør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus, Kent Nielsen, der tiltrådte stillingen den 1. marts 2021, siger:

“Vi har grundet vækst valgt at flytte ind i nye og større lokaler på Rådhuspladsen 3 overfor Aarhus Rådhus. Vi er klar i de nye, flotte lokaler og glæder os rigtig meget til at byde kunder og forretningsforbindelser velkommen, og når verden åbner mere op, glæder vi os til at holde reception. Vi har lagt en ambitiøs vækststrategi for vores erhvervscenter, så vi glæder os samtidigt til fremover at byde endnu flere medarbejdere velkommen på holdet i en yderst spændende virksomhed i vækst.”

EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus søger i øjeblikket endnu en erhvervsdirektør, flere mæglere og partnere til erhvervscenteret i Aarhus. Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed, som består af 18 erhvervscentre, 62 boligbutikker og mere end 600 medarbejdere.

Kent Nielsen

Partner og direktør, Erhverv
Telefon: 58587876
Mobil: 51804072
E-mail: keni@edc.dk