EDC Erhverv Poul Erik Bech gør klar til ekspansion i Sønderjylland

EDC Erhverv Poul Erik Bech styrker nu sin position i Sønderjylland, hvor lokal erhvervsmand netop er indtrådt som partner - og flere medarbejdere er på vej.

”Sønderjylland er i vækst, og især investeringsejendomme er efterspurgte. Det imødekommer vi ved at styrke vores tilstedeværelse i Sønderjylland – og samtidigt udvide medarbejder- og ejerkredsen,” udtaler Poul Erik Bech, som pr. 1. november har fået den lokale erhvervsmand Carsten Barnekov med i partnerkredsen.

”Det glæder mig, at få en kompetent profil som Carsten med om bord, og sammen med erhvervschef Ib Hansen skal han være med til at styrke vores aktiviteter i området,” uddyber Poul Erik Bech og fortæller, at man derudover søger nye partnere til afdelingerne i Aabenraa og Haderslev samt en ny sagskoordinator til Sønderborg-afdelingen.

Erfaren partner med solidt lokalkendskab

46-årige Carsten Barnekov bor i Broager med sin familie og kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver i Jyske Bank i Sønderborg, hvor han har haft speciale indenfor finansiering af erhvervsejendomme. Tidligere har han arbejdet som erhvervsrådgiver i Nykredit i Sønderborg, og forinden dette været med til at starte fhv. Nybolig Erhverv i Sønderborg op.

Det er dermed en mand med mangeårig erfaring fra branchen og et stort lokalkendskab, der tiltræder som ny partner og medejer af EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland.

”Jeg glæder mig til at få mit store, lokale netværk i spil på en ny måde samt bidrage til at gøre EDC Erhverv Poul Erik Bech til den foretrukne erhvervsmægler på egnen,” udtaler Carsten Barnekov.

Reception: Mandag d. 20. januar afholdes der reception for Carsten Barnekov fra kl. 15-17, hvor det er muligt at hilse på den nye partner og de andre medarbejdere. Receptionen finder sted på Augustenborg Landevej 1, Sønderborg. Alle er velkomne.