EDC Erhverv Poul Erik Bech henter ny erhvervsmægler i IBO

Christian Mercier 54 år er netop ansat som ny erhvervsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Koncernkunde-afdelingen i København. Her skal han styrke indsatsen på kontormarkedet med udlejning og salg, men også servicere brugere, købere og lejere med rådgivning og analyser om det aktuelle marked og konkrete ejendomme. Han kommer senest fra en stilling som ejendomsmægler fra IBO Erhvervsejendomsmæglere i Herlev, som EDC Erhverv Poul Erik Bech netop har opkøbt.

EDC Erhverv Poul Erik Bech ruster op på kontormarkedet i Københavnsområdet med ansættelsen af Christian Mercier, Ejendomsmægler, MDE. Han siger:

”Jeg har store forventninger til mit nye arbejde hos EDC Erhverv Poul Erik Bech i København, hvor jeg allerede har fået et rigtigt godt indtryk af et særdeles professionelt setup. Med udgangspunkt i min uddannelse indenfor markedsføring og i et pengeinstitut og mit mangeårige arbejde senest som ejendomsmægler i IBO Erhvervsejendomsmæglere i Herlev, har jeg opbygget en bred erfaring og et stort netværk indenfor ejendomsbranchen. Jeg glæder mig derfor til for alvor at komme i gang med at servicere vores spændende kunder på kontormarkedet i Købehavn og omegn samt ikke mindst udvikle området.”

Christian Mercier har beskæftiget sig med bl.a. udvikling af erhvervs- og boligejendomme, ejendomsrådgivning, salg og ejendomsfinansiering.